| Novosti 2 KI | |
|
+15Leona enny HADI BE suradnica melodija Re Alone dolcevita026 d.i.n.a. Amra S.N.O.B1 adan honeybunny bes ni Tessa Snupika 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 07 lis 2012, 10:23 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 07 lis 2012, 11:19 | |
| - Tessa je napisao/la:
Novi članak u Kuriru.
[You must be registered and logged in to see this link.]
...dakle...opet je dao ekskluzivu Kuriru... ...pretpostavljam na tečnom srpskom... ...i to ovim riječima: ˝ Laž je da sam priznao da sam gej. Nisam homoseksualac i nemam dečka. Bezobrazluk ljudi koji su mi smestili ovu priču otišao je toliko daleko da su izmislili da sam prozvao i kolegu Buraka Ozdživita. Čoveka nikada nisam pomenuo u tom kontekstu, i možda ću biti malo prost, ali ne zanima me ko se s kim j.be. Besan sam, i ako do mene dođu informacije o naručiocu takvih bljuvotina, a verujem da hoće, neću štedeti sredstva niti mnogo razmišljati o posledicama svoje osvete˝. _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 07 lis 2012, 13:09 | |
| Pa, napokon ... ove izdanja to i tražiti ... | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 07 lis 2012, 14:41 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 07 lis 2012, 16:02 | |
| Dakle....! Ovo je komedija (loša).... Jedan časopis demantira...drugi u isto vrijeme još prenosi prvu vijest da je gay....pa ostavio Ozge (a stavili sliku od Berak) zbog BG koja dobiva bubuljice od ljubomore zbog Carice/Halita. Majko moja...koja komedija!!! Jadni ti glumci. Nije jednostavno biti popularan.
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 07 lis 2012, 16:05 | |
| - Tessa je napisao/la:
Novi članak u Kuriru.
E da mi je znati ko je ovaj potpisnik teksta (D. K.)... Dakle... Ovo je više nego sramota za jedan medij, pa makar on bio - kao što i je - najnajnajnajnajnižerazredniji! Pazite samo rečnik! Još mu kroz sve kao demant uvaljuju i psovke i šta sve. Bruka! Međunarodna! ... I znate kad će doći na ove naše prostore? Nikad. Kakvog god da je opredjeljenja. Ovo je sramota! _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 07 lis 2012, 16:12 | |
| Ma on će iz ovoga izaći kao još veći frajer....i još više će se kloniti medija...bez obzira što ovo nisu zakuhali turski mediji.....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 08 lis 2012, 00:14 | |
| ..... nisam uspjela pregledati sve pisanije ovih proteklih dana o tome ''jest nije gay'' (naravno NIJE ), ali nemogu vjerovati da neko vjeruje da je to K.I., da vjeruje u te bljuvotine novinara koje treba odmah ..... za one koje ga obožavaju, bitan je njegov rad, dobra glumačka karijera, njegovi projekti .... da on bude sretan u RL.... ..... K.I. je nevjerovatan glumac, a tek njegova ljepota, harizma, okice i ...... na šta mu drugi mogu samo da pozavide | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 08 lis 2012, 21:28 | |
| Opet ona...gleda seiju i dopisuje se sa stranicom serije: [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 08 lis 2012, 21:34 | |
| - Didily je napisao/la:
- Opet ona...gleda seiju i dopisuje se sa stranicom serije:
[You must be registered and logged in to see this link.] Sada je običan fan kao i mi pa mora komentirati preko stranice, a ne uživo s glavnim glumcem. yes | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 09 lis 2012, 15:01 | |
| ...za sve one vrijednice koje su se naradile na poslu... ...odmor za oči i dušu... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 09 lis 2012, 15:41 | |
| Uh, svaki put :treees: kad vidim da je tema 'Novosti' prva...
Sve mislim sad će onakrepulja odnekud...
Ali - puzlice mogu, uvijek mogu... :ree2:
_________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 09 lis 2012, 16:20 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...za sve one vrijednice koje su se naradile na poslu...
...odmor za oči i dušu... [You must be registered and logged in to see this link.]
... oh, Honeyka... .. liječi ... liječi .. [You must be registered and logged in to see this image.].. ali , ovo pod novosti ... ohladilo me... ..odmah i ja pomislim .. evogasonomskojomganisuuslikalivećdvamjeseca .. .. pa ni ne moraju nikad više... PSssssst!! Ovo je nova..sa intervjua.. Bebe izgleda jako šeksi .... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
Broj postova : 192 Join date : 15.08.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 09 lis 2012, 16:45 | |
| bemmumiša! a kaj sa nama koji još moramo radit? ha? ha? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 09 lis 2012, 16:47 | |
| daaaa...nama treba puno VEĆA doza |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 09 lis 2012, 16:47 | |
| - d.i.n.a. je napisao/la:
- bemmumiša! a kaj sa nama koji još moramo radit? ha? ha?
Bacimo pogled po malo na ove strane pa bude lakše... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 09 lis 2012, 16:50 | |
| još more u pozadini... hmmm..
a niš, idem zapalit.. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 09 lis 2012, 16:54 | |
| ...duboka isprika zbog teme na kojoj sam postala.... ...nisam primjetila da je na novostima... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 09 lis 2012, 17:00 | |
...duboka isprika zbog teme na kojoj sam postala.... ...nisam primjetila da je na novostima...
... nismo se mi žalile ..nema veze .. nego si nas prepanula... [You must be registered and logged in to see this image.].. drugi put ćemo te banat.. zbog pretrpljenog straha ... .. a za zaposlenice, vrijednice i uspaljenice .. jedna gu...leđa... ( bez torte sa jagodicama-bobicama i nešlagirana!) [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 09 lis 2012, 17:06 | |
| adan, ti si jedna zla žena. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 09 lis 2012, 17:18 | |
| - d.i.n.a. je napisao/la:
- adan, ti si jedna zla žena.
.... [You must be registered and logged in to see this image.]... .. jadna, mala i nezaštićena ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 10 lis 2012, 00:26 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 10 lis 2012, 12:05 | |
| ...snimka izlaska iz restorana.... ...kao da im je nešto promrmljao... ...ali baš i ne djeluje sretno... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 10 lis 2012, 18:32 | |
...snimka izlaska iz restorana....
...kao da im je nešto promrmljao... ...ali baš i ne djeluje sretno...
.. Bože, ovo je Ujak..ovako mršav i propao ... došao im dati podršku ..??? .. Berg je dala ( kratku) izjavu ... a tko je onda taj koji nije želio govoriti??... .. da, namršten, nepristupačan, zaštićen da mu ne prilaze... ... kako je ono pisalo, opravdali su im to neljubazno ponašanje umorom od snimanja i možda malo alkoholom ? ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 11 lis 2012, 12:01 | |
| hm..na njegove premijere dolaze prijatelji glumci, suradnici, iz Ezela smo ih vidjeli dosta. Samo nema nje. Poslije 20.6.2011. nismo ih nigdje vidjeli zajedno. Oni se ni slučajno ne susreću. Je li to slučajnost ili su prekinuli sve veze? :ušata: prati Cansu po društvenim mrežama. Znači li to da su se ipak upoznale, da mi te susrete ipak nismo mogli vidjeti? Ili to :ušata: radi samoinicijativno? baš je to sve čudno... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 2 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 2 KI | |
|