| Novosti 2 KI | |
|
+15Leona enny HADI BE suradnica melodija Re Alone dolcevita026 d.i.n.a. Amra S.N.O.B1 adan honeybunny bes ni Tessa Snupika 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 05 pro 2012, 00:20 | |
| - Amra je napisao/la:
- A ti bi mogla spavati kraj njega?
.. [You must be registered and logged in to see this image.]...naravno da ne, pogotovo ako pjeva ...dok... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 05 pro 2012, 00:45 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- A ti bi mogla spavati kraj njega?
..[You must be registered and logged in to see this image.]...naravno da ne, pogotovo ako pjeva ...dok...
One opet o konkretnim stvarima ... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 05 pro 2012, 00:52 | |
| - Re Alone je napisao/la:
One opet o konkretnim stvarima ... Nisam ja kriva...jadna mala i nezaštićena, sve je kriva Amričak... :srami: Ja samo pjevam... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 05 pro 2012, 18:57 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 06 pro 2012, 06:35 | |
| NEMA NOVOSTI
yes .. naslov intervjua: Slava je teško iskušenje _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 06 pro 2012, 22:51 | |
| - adan je napisao/la:
- NEMA NOVOSTI
yes .. naslov intervjua: Slava je teško iskušenje Ha....ha....ha.... Adančice...nisi stigla više prevesti.....tražiš ruke.....oči....repiće.. Khm.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 06 pro 2012, 23:51 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ha....ha....ha....Adančice...nisi stigla više prevesti.....tražiš ruke.....oči....repiće..Khm....
Ha..ja sam.. ... bar započela... onda sam upalila svjetlo .. i nastao je mrhak!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 08 pro 2012, 23:09 | |
| Konačno imamo prijevod novog intervjua, pa stavljam link na Addicted to Our Apollo FB stranicu gdje sam našla prijevod. [You must be registered and logged in to see this link.]U dosadašnjim intervjuima je uvijek navodio da mu je omiljeno piće čaj, a sada kaže da je to vino jer je kao i žena što starija to bolja. Jesu li mu prisjele balavice, pa se bacio na zrele žene? | |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 08 pro 2012, 23:12 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 08 pro 2012, 23:15 | |
| - From what age is a woman mature? - After 35 years old. Do you have a specific woman model? "Moderation is best". Simple and thrifty, but yet, full and complete, captivating and attractive, but humble and modest, elegant and slim, but strong and dynamic. I like a woman that doesn't show an effusive admiration for herself. If a beautiful woman is narcissus and "sees" only herself then she becomes invisible and uncharming to others. ----------------------------------------------------------------- - Which is your most beautiful characteristic? - My eyes! (Adaaaaaaaaaaan ...) _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
Zadnja promjena: Re Alone; sub 08 pro 2012, 23:38; ukupno mijenjano 5 put/a. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 08 pro 2012, 23:16 | |
| A dobro je da mu je došlo iz dup...u glavu (ako je)... Pa cura se igra Barbikama i plišanim životinjama... Valjda je mislila da je on Ken (Bog zna šta je on mislio).... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Zadnja promjena: Amra; sub 08 pro 2012, 23:18; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 08 pro 2012, 23:18 | |
- - From what age is a woman mature?
- After 35 years old.
I meni se ovo dopada .....i meni....... To što to nije od nikakvog značaja za nas osobno nema veze ....(hoću reći....zar netko misli da ima šanse.... ) _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 08 pro 2012, 23:21 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 08 pro 2012, 23:21 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 08 pro 2012, 23:32 | |
| Da...karakteran čovjek...cijeni određene vrijednosti...voli skromnost...nije ohol...(hmmm...) Kaže da kupuje domaće....al voli talijanske cipele (ko ne voli!?) A nisam sigurna da ga je u Australiji budila iguana Adaaaaaan, vidim da si tu.... Reci molim te da li su na Bebeu oči najljepše.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 08 pro 2012, 23:33 | |
| - Amra je napisao/la:
- Čovječe...kako je on u zabludi. Što nas ne pita? Brkovi dolje, nećemo ih
U Ezelu brkovi...užas! :treees:
Edit: da mu barem neki osip skoči ispod nosa....seboreja ili tako nešto....e, onda bi brkovi morali ići proč...... Kakvi dolje brkovi? (oprosti, dvosmisleno a ja naopaka... ) Kakav osip, p , p , p ... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 08 pro 2012, 23:37 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 08 pro 2012, 23:39 | |
| .... na Bebeu sve je lijepo .... posebno oči, usne, osmjeh i ruke :treees: | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 08 pro 2012, 23:55 | |
- :
Oppalaaa! Kako je pecnuo! Odoh da čitam ... [/quote] Pecnio, pecnio. A i on se očito opekao s nekim tamo mlađahnima pa se poželio pravih žena. I djevojke, kada krećemo? | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 pro 2012, 00:10 | |
| ...svu ste me , jadnu malu i nezaštićenu, zamantale....gore ..dolje... gore ...dolje.. .. koje okice?... [You must be registered and logged in to see this image.]..pecka nas... zna on.. zna... vidim ja to njemu u tim okicama... Nego..moram ga ... ..i još jednom za svaki slučaj... .. ... nakon godinu i više veze sa curom 14 godina mlađom od sebe... njemu su žene kao vino, što starije, to bolje!!!...malo je reći šamarčina!!!.. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 pro 2012, 00:14 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Re Alone je napisao/la:
- :
Oppalaaa! Kako je pecnuo!
Odoh da čitam ...
Pecnio, pecnio. A i on se očito opekao s nekim tamo mlađahnima pa se poželio pravih žena. I djevojke, kada krećemo? [/quote] Pošlihtati se po godinama starosti......pa nek bira.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
HADI BE Zaslužni član
Broj postova : 43 Join date : 29.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 pro 2012, 00:23 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 pro 2012, 00:26 | |
| - Amra je napisao/la:
Pošlihtati se po godinama starosti......pa nek bira.... .. sve ispunjavamo .. i pametne smo ...već smo se organizirale.. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 pro 2012, 00:28 | |
| ...ovaj intevju je dokaz da on ni sam ne zna što želi!!!!!! ...oh...Ljepotančiću...daj odrasti... ...još uvijek je zigrani klinac... ...malo voli brkove - malo ih ne voli.... ...malo voli mlađahne - malo voli starije... ...ima svoj stil- nema ga.. ...kakav je to intervju?????? ...meni je sve nešto čudno.... ...ni sam ne zna što želi i voli... ...zato i treba neku stariju i iskusniju... ...da mu kaže što on voli i želi... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 pro 2012, 09:22 | |
| I am delighted with the whole interview but... mustache. Without a mustache ... he better! Well Well his eyes :ree2: and ... mustache important for him!!! thanks! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 2 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 2 KI | |
|