| Novosti 2 KI | |
|
+15Leona enny HADI BE suradnica melodija Re Alone dolcevita026 d.i.n.a. Amra S.N.O.B1 adan honeybunny bes ni Tessa Snupika 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 10 stu 2012, 23:15 | |
| [quote="adan"] Oh..ah..uh.. bili smo jako šarmantni ... Pomalo se popunio, slažem se Leonice .. Ali .. nije ga nervirala... dao joj se... hahahahaha da da :ree2: :ree2: :ree2: pa so takvi corapi na momenti i go zbunuvashe pa neznaeshe i shto da kaze :)) | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| |
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 10 stu 2012, 23:24 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 10 stu 2012, 23:37 | |
| Ja bih radije s okomitim prugama...samo s jednom....natom otraga....to je bolje sexy...jest retro ali i on je sad nekako retro....pa sad ovisi kakve noge koja ima (osim ostalih atributa i činjenica) pa bi možda i on za promjenu... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 11 stu 2012, 00:08 | |
| ...usporedba Ljepotančića i Paštetamana... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 11 stu 2012, 00:22 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...usporedba Ljepotančića i Paštetamana...
[You must be registered and logged in to see this link.] KT MU? KI MU? Ma MU smo mi...što ovdje visimo...al dobro...zabavno je... Ima jedan članak...čitala,....kaže....KT vole u arapskim zemljama, a KI u balkanskim zemljama...e sad....tko će znat ....jel to tako i ako je zašto... Mislim....tako je što se nas tiče.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 11 stu 2012, 00:46 | |
| - Amra je napisao/la:
- honeybunny je napisao/la:
...usporedba Ljepotančića i Paštetamana...
[You must be registered and logged in to see this link.] KT MU? KI MU?
Ma MU smo mi...što ovdje visimo...al dobro...zabavno je... Ima jedan članak...čitala,....kaže....KT vole u arapskim zemljama, a KI u balkanskim zemljama...e sad....tko će znat ....jel to tako i ako je zašto... Mislim....tako je što se nas tiče.... Ja nemam pojma o cemu pricate,a nece da mi otvori ovaj link.. Ko je Pastetaman? _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 11 stu 2012, 00:50 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 11 stu 2012, 01:04 | |
| - Amra je napisao/la:
KT ti je Kivanc Tatlitug...onaj plavokos i plavook glumac iz Strasti orijenta...isto jako popularan...al ni do koljena našem Bebeu. U ovom videu ih uspoređuju...scene iz njihovih serija....vjerojatno sve potaknuto ovom pričom o filmu u kojem bi mogli obojca glumiti...iako...i prije su ih uspoređivali...i ja, neupućena da ne smijem, na ovom mjestu, pa sam skoro bananirana.....jel...The Queen Pa tako reci,znam ko je Kivanc.. Pih,ne bih ja njih dvojicu uporedjivala.. Eto,necu vise nista da pitam.. Al' moram.. :srami: Ko je MU? _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 11 stu 2012, 01:09 | |
| - Leona je napisao/la:
Pa tako reci,znam ko je Kivanc..
Pih,ne bih ja njih dvojicu uporedjivala..
Eto,necu vise nista da pitam..
Al' moram.. :srami: Ko je MU? MU... ..smo mi sve ... reče Amričak ... Mu.. na turskom.. tko je ..u kontekstu Je li bolji KI ? Je li bolji KT? Naravno .. KI MU... Amričak, lako ti je za Queen ... :rude: _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 11 stu 2012, 01:24 | |
| - adan je napisao/la:
- Leona je napisao/la:
Pa tako reci,znam ko je Kivanc..
Pih,ne bih ja njih dvojicu uporedjivala..
Eto,necu vise nista da pitam..
Al' moram.. :srami: Ko je MU? MU... ..smo mi sve ... reče Amričak ...
Mu.. na turskom.. tko je ..u kontekstu Je li bolji KI ? Je li bolji KT?
Naravno .. KI MU...
Amričak, lako ti je za Queen ... :rude: Ma da, znam....Queen je mačji kašalj....ti si ona :treees: Svaki put kad postam koju sličicu bez žilice bojim se da ću dobiti [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 11 stu 2012, 01:39 | |
| Amričak..lako ti je za žilicu ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 11 stu 2012, 10:39 | |
| ..čini se da je za film ˝Evim Sensin˝ uloga ponuđena prvo našem Ljepotančiću...a on ju je odbio zbog filma Uzun Hikaye... [You must be registered and logged in to see this link.]...samo...kakva je to vijest?????? ...taj je film već snimljen!!! Edit: upravo sam prepravila...jer sam shvatila o čemu se radi...Sorry curke...nisam vidjela da ste odreagirale... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
Zadnja promjena: honeybunny; ned 11 stu 2012, 11:01; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 11 stu 2012, 10:59 | |
...je li to Ljepotančić dobio novu ponudu za film?????
[You must be registered and logged in to see this link.] Od toa shto go procitav na Gecce navodno prvata ponuda bila do nego no deka on ja odbil, no so ogled na toa shto moeto poznavanje na turskiot ne e tolku sjajno mozno e da gresham eve go linkot pa dokolku nekoj znae da prevede nka ni kaze :) [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 11 stu 2012, 11:00 | |
...je li to Ljepotančić dobio novu ponudu za film?????
[You must be registered and logged in to see this link.] Čini mi se da članak govori o tome kako je u filmu "Ti si moj dom" glavna muška uloga prvo ponuđena Bebeu ali ju je zbog "Duge priče" odbio (bilo bi bolje da je prihvatio, baš bih ga voljela vidjeti u jednoj modernoj romantičnoj komediji, zanima me kako bi se tu snašao). Ulogu je prihvatio Ozcan Deniz, meni odličan glumac, gledala sam ga u Ya sonra s onom glumicom, isto Deniz...nešto...Cakar....vidjeli ju na setu u Istanbulu za snimanja neke njene serije....onaj film što sam vam preporučila..... Edit: tj. morao je odbiti jer ga je vezao ugovor za snimanje Uzun H. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Zadnja promjena: Amra; ned 11 stu 2012, 13:48; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 11 stu 2012, 11:00 | |
| Eto... Kikule i ja skoro u isto vrijeme..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 11 stu 2012, 14:43 | |
| ...reportaža...tko su roditelji poznatih osoba... ...između ostalih tu je i naš Ljepotančić... ( adančice...čuli su nas jučer!!!!!! ) ...kažu : Kenan Imirzalioglu´nun babasi ciftciyli Ljepotančićev je otac poljoprivrednik... ...ali čini mi se da u priči spominju i da mu se majka bavila poljoprivredom... ...na 12:05 [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 11 stu 2012, 20:20 | |
- ...reportaža...tko su roditelji poznatih osoba...
...između ostalih tu je i naš Ljepotančić... (adančice...čuli su nas jučer!!!!!! )
...kažu : Kenan Imirzalioglu´nun babasi ciftciyli Ljepotančićev je otac poljoprivrednik...
...ali čini mi se da u priči spominju i da mu se majka bavila poljoprivredom...
...na 12:05
[You must be registered and logged in to see this link.] Pa ima ona neka snimka kad je on u TV studiju, a kao iznenađenje dovedu mu majku. Baš se vidi da je tradicionalna žena sa sela...marama.....upamtila sam da ima oštre crte lica, grube....sin je vjerujem, na mamu.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 13 stu 2012, 17:02 | |
| Novosti! Uhvaćen jučer u Etileru. Pitali su ga da li se ljuti na objavu fotografija iz mladosti, na što je odgovorio da mu to ne smeta, ali da se ljuti kada ga kamerom prate do auta. (moja slobodna interpretacija). Imate i fotogaleriju. Izgleda mi zadovoljno i naravno zgodan do bola. To je naša Njuškica. :ree2: [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
HADI BE Zaslužni član
Broj postova : 43 Join date : 29.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 13 stu 2012, 17:36 | |
| Ljuti se zato što ga uvek u kolima uslikaju sa onomušatomnosatomisaustimakopočetak čarape.
Neka prestane da je vozika, pa ga neće kamerom pratiti do auta. Dobro njemu, a nama još bolje.
Nadam se da je bivša, ali ...strah postoji ...još nije potvrđeno. | |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 13 stu 2012, 19:12 | |
| - Tessa je napisao/la:
Novosti! Uhvaćen jučer u Etileru. Pitali su ga da li se ljuti na objavu fotografija iz mladosti, na što je odgovorio da mu to ne smeta, ali da se ljuti kada ga kamerom prate do auta. (moja slobodna interpretacija).
Imate i fotogaleriju. Izgleda mi zadovoljno i naravno zgodan do bola. To je naša Njuškica. :ree2:
[You must be registered and logged in to see this link.] Evo pratećih sličica [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 13 stu 2012, 20:39 | |
| - Tessa je napisao/la:
Novosti! Uhvaćen jučer u Etileru. Pitali su ga da li se ljuti na objavu fotografija iz mladosti, na što je odgovorio da mu to ne smeta, ali da se ljuti kada ga kamerom prate do auta. (moja slobodna interpretacija).
Imate i fotogaleriju. Izgleda mi zadovoljno i naravno zgodan do bola. To je naša Njuškica. :ree2:
[You must be registered and logged in to see this link.] yes ... sam... sam...bezonečijesmoimevećzaboravilianadamoseion... .. već drugo pojavljivanje u 8 dana...a bez takvih prikaza.. ... je li ovo s njim traženi menađer? Uvijek zaboravim ime... ..popodnevni sati... 16:50.... Zgodan, nego kako.. on ni ne može biti nego tako.. ..opet u istoj robici...V majičica i prslučić... ...nasmijan...opušten..konačno... [You must be registered and logged in to see this image.]Hadi be..da , ljuti se kad ga slikaju u autu i okolo kuće gdje stanuje, to je normalno... ..a zašto prevode ovu auto-dizalicu??... ili je to samo GT??... .. i da , ništa nije potvrđeno, ali ... sve je očiglednije.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 13 stu 2012, 20:56 | |
| ..... uh, svaki dolazak na ovu temu uzme mi dah ..... prvo pogledam pominjile se kaćiperka ...... nadam se da je bivša ...... valjada je Jablan progledao da mu ne treba onakva ledena spodoba | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 13 stu 2012, 21:14 | |
| .....Etiler Nusret... .. steakhouse... tako je , Bebe, podebljati se... [You must be registered and logged in to see this link.]... može malo maštanje... kad vidimo gdje je to ... [You must be registered and logged in to see this image.].. a kaćiperke ni blizu.. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 13 stu 2012, 21:36 | |
| - HADI BE je napisao/la:
- Ljuti se zato što ga uvek u kolima uslikaju sa onomušatomnosatomisaustimakopočetak čarape.
Neka prestane da je vozika, pa ga neće kamerom pratiti do auta. Dobro njemu, a nama još bolje.
Nadam se da je bivša, ali ...strah postoji ...još nije potvrđeno. Ma i on mene ljuti (vidi..još jedna emocija koju nisam očekivala)..... Neka napravi popis stvari koje mu smiju raditi, a koje ne smiju.....razmažen.... Ok...oko kuće ne...ali on se ljutio bilo gdje da su ga ulovili.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Zadnja promjena: Amra; uto 13 stu 2012, 21:42; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 2 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 2 KI | |
|