| Novosti 2 KI | |
|
+15Leona enny HADI BE suradnica melodija Re Alone dolcevita026 d.i.n.a. Amra S.N.O.B1 adan honeybunny bes ni Tessa Snupika 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 22 stu 2012, 20:46 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Ekstra je raspoložen! yes
Najzad! [You must be registered and logged in to see this image.]
Bravo Honeyčice za snimak i sličice![You must be registered and logged in to see this image.]
Jeste, to je taj Adančice, ja ga jutros vidjela... ali prvog nije bilo... ...Tessičice je postala snimku...ne ja... ...napokon ga vidimo dobro raspoloženog... ....i djeluje tako prirodno ...spontano...sretno...zadovoljno... ...to je naš Ljepotančić!!!!!! ...to je Ljepotančić kojeg smo svi zavoljeli... :ree2: ...i to je ono što smo željeli sve ove silne mjesece... yes _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 22 stu 2012, 21:15 | |
| Vidjela sam da je Tessičica, ispravila sam ... ... ponijele me slike... i snimka ... Baš je raspoložen. A i bilo je vrijeme više. Valjda je to ON. Ono što je bio s onomspodobom bilo je nešto strašno. Izvještačeno. Najblaže rečeno nenormalno ponašanje. Drago mi je da ga vidim ovakvog. Prija mu ovaj sastav ekipe. Opustio se. Čak se i skockao. Dobro izgleda s obzirom u kakvim smo ga izdanjima gledali. I da, ovo je dupla jakna, tj. samo ovaj prednji dio je dupli, to se sad, kao, nosi. Uredan je, pa ko god da ga pegla ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 22 stu 2012, 21:25 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Vidjela sam da je Tessičica, ispravila sam ...
... ponijele me slike... i snimka ...
Baš je raspoložen. A i bilo je vrijeme više. Valjda je to ON. Ono što je bio s onomspodobom bilo je nešto strašno. Izvještačeno. Najblaže rečeno nenormalno ponašanje.
Drago mi je da ga vidim ovakvog. Prija mu ovaj sastav ekipe. Opustio se. Čak se i skockao. Dobro izgleda s obzirom u kakvim smo ga izdanjima gledali. I da, ovo je dupla jakna, tj. samo ovaj prednji dio je dupli, to se sad, kao, nosi. Uredan je, pa ko god da ga pegla ... [You must be registered and logged in to see this image.] ... uredan, outfit za ... ..popustila sam i odlučila...sutra idem u Limoni ... ne mogu se spriječiti ...idem malo njuškati.. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 22 stu 2012, 22:07 | |
| | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 22 stu 2012, 22:19 | |
| - adan je napisao/la:
- Re Alone je napisao/la:
- Vidjela sam da je Tessičica, ispravila sam ...
... ponijele me slike... i snimka ...
Baš je raspoložen. A i bilo je vrijeme više. Valjda je to ON. Ono što je bio s onomspodobom bilo je nešto strašno. Izvještačeno. Najblaže rečeno nenormalno ponašanje.
Drago mi je da ga vidim ovakvog. Prija mu ovaj sastav ekipe. Opustio se. Čak se i skockao. Dobro izgleda s obzirom u kakvim smo ga izdanjima gledali. I da, ovo je dupla jakna, tj. samo ovaj prednji dio je dupli, to se sad, kao, nosi. Uredan je, pa ko god da ga pegla ... [You must be registered and logged in to see this image.] ... uredan, outfit za ...
..popustila sam i odlučila...sutra idem u Limoni ... ne mogu se spriječiti ...idem malo njuškati..
:oo7: ja već bila. Imaš više vrsta, a Kike nam nije specificirala koji. Probala sam zelenkasti koji je za ovako razmahati se kada prđe pored tebe i crni koji miriše po peršinu. Kike, koji Bulgar Aqua naš Bebe koristi? Nemoj mi reći da miriše na peršin? | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 22 stu 2012, 22:32 | |
| - Tessa je napisao/la:
:oo7: ja već bila.
Imaš više vrsta, a Kike nam nije specificirala koji. Probala sam zelenkasti koji je za ovako razmahati se kada prđe pored tebe i crni koji
miriše po peršinu.
Kike, koji Bulgar Aqua naš Bebe koristi? Nemoj mi reći da miriše na peršin? ...idem, odmah iza dela...Bvlgari Aqva Marine?? Zimzeleni ...veliš?? ..koji crni peršin... :srami: ... ako vidite po gradu nekoga ... .. to nije Amričak, to sam ja sa cvijetom u kosi... " BVLGARIJEVO MIRISNO MORE - AQVA MARINE
Kako ne biste morali lutati morima raznolikih mirisa, predlažemo da iskušate novi Bvlgari Aqva pour Homme Marine - miris koji je svoju inspiraciju pronašao u moru i morskim dubinama.
Čist karakter toga mirisa posvećem je muškarcu jake osobnosti, a njegov neformalan, a istodobno profinjen stil izražava se živim i prirodnim notama njegova mirisa.
"Za Aqva pour Homme Marine zamislio sam transparentnost kristalno čiste vode i dopustio da me zavede tajanstvenost njegove dubine", komentira Jacques Cavallier, tvorac mirisa. .."Ili ovaj.. Aqva Pour Homme Toniq je okrepljujući miris koji stvara dugotrajan osjećaj svježine, dinamičan i čist kao pjenušava voda.
Miris se otvara iskričavim esencijama limuna i peperminta. Oštar i moćan uticaj kristalanog led i morske trave posidonia, koja raste u morima Sredozemlja i južne Australije, postepeno prelaze u smirujući bazu mineralno-drvenog karaktera, načinjenu od nota vetivera i ambera. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 23 stu 2012, 13:10 | |
| Čini mi se novi članak o prekidu s ušatom. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 23 stu 2012, 15:34 | |
| - Tessa je napisao/la:
Čini mi se novi članak o prekidu s ušatom.
[You must be registered and logged in to see this link.] Samo je datum novi ... od riječi do riječi, isti članak od rujna, kad su je fotkali sa Onurkom!!!! Iako, sa strane ima članak o njegovom zadnjem izlasku ... i iako je vijest o prekidu aktualna, ovdje se radi o doslovnom prepisivanj na satu!!! Neka mi netko pomogne, ne snalazim se .. ne razumijem !!! Kakvo je to novinarstvo!!?? Kad kopaš po netu i nađeš nešto novo, uvijek moraš najprije provjeriti je li već viđeno?? Čemu to antidatiranje?? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 23 stu 2012, 15:46 | |
| - adan je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
Čini mi se novi članak o prekidu s ušatom.
[You must be registered and logged in to see this link.] Samo je datum novi ... od riječi do riječi, isti članak od rujna, kad su je fotkali sa Onurkom!!!!
Iako, sa strane ima članak o njegovom zadnjem izlasku ... i iako je vijest o prekidu aktualna, ovdje se radi o doslovnom prepisivanj na satu!!!
Neka mi netko pomogne, ne snalazim se .. ne razumijem !!! Kakvo je to novinarstvo!!?? Kad kopaš po netu i nađeš nešto novo, uvijek moraš najprije provjeriti je li već viđeno?? Čemu to antidatiranje?? Sorry onda na deziformaciji s moje strane. Vidjela sam novi datum, pa sam pomislila da je članak novi. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 23 stu 2012, 16:27 | |
| - Tessa je napisao/la:
Sorry onda na deziformaciji s moje strane. Vidjela sam novi datum, pa sam pomislila da je članak novi. Nikakvo čudo , Tessičićićice...ja ne razumijem taj njihov sistem, ali sam se nekoliko puta "upecala", i naučila lekciju... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 23 stu 2012, 23:28 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 23 stu 2012, 23:34 | |
| Zašto na Ozkee webst i TW...kao zadnja fotka stoji fotka Rize...? Izgleda mi kao set s Karadayia...joj demantirajte me...recite da sam skroz fulala, molim vas.... :treees: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 23 stu 2012, 23:41 | |
| - Amra je napisao/la:
- Zašto na Ozkee webst...kao zadnja fotka stoji fotka Rize...?
Izgleda mi kao set s Karadayia...joj demantirajte me...recite da sam skroz fulala, molim vas.... :treees: Ja sam shvatila da su to fotke sa neke pozorišne predstave gde glumi Riza.. Nadam se da sam dobro shvatila,jer ne bi valjalo da su fotke sa seta Karadayia.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 24 stu 2012, 00:12 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 24 stu 2012, 00:23 | |
| - Amra je napisao/la:
- Zašto na Ozkee webst i TW...kao zadnja fotka stoji fotka Rize...?
Izgleda mi kao set s Karadayia...joj demantirajte me...recite da sam skroz fulala, molim vas.... :treees: [You must be registered and logged in to see this image.]Njena firma, a vjerojatno i ona osobno, radili su na Rizinom projektu "HikayemParamparça" [You must be registered and logged in to see this link.]Sinoć je bila premijera ... na kojoj nije bilo jednog prijatelja... yes ... siguran sam da su neki bili uvjereni kako će doći... [You must be registered and logged in to see this link.]Drugi dio će biti 5.prosinca.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 24 stu 2012, 21:48 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Zašto na Ozkee webst i TW...kao zadnja fotka stoji fotka Rize...?
Izgleda mi kao set s Karadayia...joj demantirajte me...recite da sam skroz fulala, molim vas.... :treees: [You must be registered and logged in to see this image.]
Njena firma, a vjerojatno i ona osobno, radili su na Rizinom projektu "HikayemParamparça"
[You must be registered and logged in to see this link.]
Sinoć je bila premijera ... na kojoj nije bilo jednog prijatelja... yes ... siguran sam da su neki bili uvjereni kako će doći...
Drugi dio će biti 5.prosinca.... Ufff....dobro je.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 25 stu 2012, 10:38 | |
| ...čini mi se da je ovo snimka koju smo čekali!!!!! ...Ljepotančić, Riza i Pašteta-man... [You must be registered and logged in to see this link.]...ništa novo...ništa spektakularno...jedva da su i pozdravili... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 25 stu 2012, 12:41 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...čini mi se da je ovo snimka koju smo čekali!!!!! ...Ljepotančić, Riza i Pašteta-man...
...ništa novo...ništa spektakularno...jedva da su i pozdravili...
Ok.. imamo i snimljen dolazak... znači, nisu pozvani jer su uočeni u restoranu,...novinari su znali da će doći...zar ne? Smireno, kulturno, dobrodušno...rukovanje sa novinarom na zadatku... za ne povjerovati??? Zgodan, uređen, moćan.... sa autom do restorana udaljenog od kuće 5 minuta hoda... zvjezdano!! Fotke takve, kakve su [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 25 stu 2012, 15:12 | |
| ..... zaista je moćan, i ponašanje/na bolje je promjenio ... bravo za njega :ree2: ..... ne znam šta mu je trebalo ono doskorašnje ponašanje ..... bez obzira na razlog tome on to ne treba isposljavati u javnosti ... ......glumac je, valjda zna, može i treba odglumiiti ... mora se kontrolisati, a ne davati povoda da ga još više provociraju ......nadajmo se da je to već prošlost koja odlazi u zaborav ..... i da takav više neće biti ..... nego prava zvijezda u svakom pogledu yes | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 25 stu 2012, 15:29 | |
| - melodija je napisao/la:
- ..... zaista je moćan, i ponašanje/na bolje je promjenio ... bravo za njega :ree2:
..... ne znam šta mu je trebalo ono doskorašnje ponašanje ..... bez obzira na razlog tome on to ne treba isposljavati u javnosti ... ......glumac je, valjda zna, može i treba odglumiiti ... mora se kontrolisati, a ne davati povoda da ga još više provociraju ......nadajmo se da je to već prošlost koja odlazi u zaborav ..... i da takav više neće biti ..... nego prava zvijezda u svakom pogledu yes
Stavrno velika promjena ponašanja. Prvi pruža ruku novinaru. Iskreno, nadam se da se ona faza ne će više ponoviti. Nikada :treees: . | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 25 stu 2012, 22:05 | |
| Duble karizma.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 26 stu 2012, 17:15 | |
| ...ne znam čini li mi se...ili je zaista tako... ...nije li ova snimka nešto drukčija... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 26 stu 2012, 17:37 | |
| ...usporedba Ljepotančića i paštetamana... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 26 stu 2012, 18:45 | |
| | |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 26 stu 2012, 19:35 | |
| - bes ni je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Odlaze li svi oni, na kraju, njegovim džipom?? _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 2 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 2 KI | |
|