Ja sam pomislila da je on već u vezi s nekom "zrelijom" pa da je zato dao takav intervju? Što mislite?
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 pro 2012, 12:00
Tessa je napisao/la:
Ja sam pomislila da je on već u vezi s nekom "zrelijom" pa da je zato dao takav intervju? Što mislite?
it has no relationship
Pitam se a gdje drugdje, on će pronaći taka ženu
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 pro 2012, 13:03
Tessa je napisao/la:
...pa ne drži je valjda opet samo za po doma?????
...vjerojatno ima neku...ali sumnjam da je nešto ozbiljno...za sada... ...pa tek je nedavno ..
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 pro 2012, 13:09
bes ni je napisao/la:
Tessa je napisao/la:
it has no relationship
His answers about women were very specific and detailed that it crossed my mind that he might be in a new relationship with a more mature woman.
honeybunny Admin
Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 pro 2012, 13:22
...NEMA NOVOSTI..
...opet je bila neka reportaža o Ljepotančićevoj bivšoj (...valjda ima novog frajera...)...Zeynep... ...i naravno...cijela reportaža je bila s njima....ne s novim likom...
...i opet moram reći kako su zaista izgledali prekrasno... ...uvijek s osmjehom na licu...bez nervoze...ljutnje...
Vruć intervju za ovako hladne dane... U njegovim odgovorima ima za svakog (svaku) ponešto.
Sneg i vino! ... I koliba u planini... :ree7:
Ja sam pronašla lalalalala
Nema iguane... lalallalaa...
Ne znam kako bih preživela iguanu :treees: ... Ejšan nije mogla ni miša...
Sviđa mi se i misao o mirisu. Ono o stilu i oblačenju je zaista konfuzno. Pošto sluša savete, imam ja jedan: Zadrži Ezel look , u potpunosti!!!!! Kakvi brkovi !? Kakva Elvis frizurica!? I... mislim zbog "velikih podočnjaka" da ne izlazi samo jednom u 7 dana. Ili pak, do duboko u noć usavršava scene za sutrašnje snimanje...
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 pro 2012, 17:07
honeybunny je napisao/la:
...budući većina nas isto misli... ...budući svi šute...
...ja ću reći...
...iako je prošlo skoro dvije godine... ...iako su proživjeli sve i svašta... ...iako ona nema 35 godina...
...vrijeme je da dvoje dobih prijatelja ode na kavicu i obnove to prijateljstvo...
...daleko od svih...
...u nekom svom svijetu...
...da ih opet, oboje, vidimo ovako sretne i zadovoljne...
...skupa...
I ja sam za njihovu ljubav u RL :aha7: Savršeni su.
bes ni Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 pro 2012, 17:37
...ja ću reći...
...iako je prošlo skoro dvije godine... ...iako su proživjeli sve i svašta... ...iako ona nema 35 godina...
...vrijeme je da dvoje dobih prijatelja ode na kavicu i obnove to prijateljstvo... ...daleko od svih... ...u nekom svom svijetu... ...da ih opet, oboje, vidimo ovako sretne i zadovoljne... ...skupa...
I like this ideja
honeybunny Admin
Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 pro 2012, 17:41
...evo one reportaže o kojoj sam ranije pisala... ...govore o parovima koji su se zaljubili na setu...
...komentar na kraju reportaže...
...bu aşkin sonu hüsran oldu... ...kraj ove ljubavi je frustrirajući...?????? ...ili na kraju ove ljubavi ostala je samo frustracija?????
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 pro 2012, 21:27
bes ni je napisao/la:
Tessa je napisao/la:
it has no relationship
Kako gdje? Pa ovdje....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
bes ni Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 pro 2012, 21:36
...evo one reportaže o kojoj sam ranije pisala... ...govore o parovima koji su se zaljubili na setu...
...komentar na kraju reportaže...
...bu aşkin sonu hüsran oldu... ...kraj ove ljubavi je frustrirajući...?????? ...ili na kraju ove ljubavi ostala je samo frustracija?????
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 pro 2012, 21:37
Baš smo složne.... Sve bismo ga rado predale samo jednoj ženi.... I ja bih, ali mislim da pomalo radimo račun bez krčmara... Da u njima ima obostrane ljubavi već bi bili zajedno... :lutijena: Ako i ima, nije dovoljno jaka da premosti ono što ih je rastavilo (ako su bili skupa)... Ispričavam se zbog ovog realnog i nimalo romantičnog stava....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 pro 2012, 21:47
A di nam je Kike? Cure, da nije već u Istanbulu iako nije preko 35?
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 pro 2012, 21:58
...ja ću reći...
...vrijeme je da dvoje dobih prijatelja ode na kavicu i obnove to prijateljstvo... [You must be registered and logged in to see this link.] ...daleko od svih... [You must be registered and logged in to see this link.] ...u nekom svom svijetu... [You must be registered and logged in to see this link.] ...da ih opet, oboje, vidimo ovako sretne i zadovoljne... [You must be registered and logged in to see this link.] ...skupa... [You must be registered and logged in to see this link.]
Hvala Honeyka, uživala sam u ovom stripiću!
Eto znaka da se mi samo dobro zezamo!! Sve bi ga dale... teška srca, ali ipak... jedoj ženi!! Pravoj ženi!! Ne zato što je bila Eysan ! Nego zato jer je ona , Cansu Dere! Pametna cura. A ne, tamo neko derle, koje s eigra majmunima, Barbikama, Kadirmirkom, Onurkom, cmolji i skida gaće ispred cijelog svijeta..
.. tako je zazvučalo, u jednom trenutku u tom intervjuu!!
Kao da nekome šalje signale u noći!!! Kao da je spreman na neka nova rješenja!
Ušatakojajetakodavnapričakojunesmijemopričatidjeciprijespavanjadanebiimalanoćnemore, je bila nekakav pokušaj, kojem vjerujem, ni on više ne vidi opravdanja! Iako naša Cura nema još 35, ona je pokazala i zrelost i ozbiljnost, pokazala je da je uspješna mlada žena. Jaka osoba, koja je spremna stati uz bok svom životnom partneru jake osobnosti i pogledati stvari sa iste točke gledišta!!
Amra je napisao/la:
Kike, vraćaj se doma, skuhat ćemo ti pašta -šutu!!! Dosta je bilo jednom!! Ne budi sebična, sve tvoje, sve tvoje!!! Daj i nama priliku!!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 pro 2012, 22:37
Amra je napisao/la:
Baš smo složne.... Sve bismo ga rado predale samo jednoj ženi.... I ja bih, ali mislim da pomalo radimo račun bez krčmara... Da u njima ima obostrane ljubavi već bi bili zajedno... :lutijena: Ako i ima, nije dovoljno jaka da premosti ono što ih je rastavilo (ako su bili skupa)... Ispričavam se zbog ovog realnog i nimalo romantičnog stava....
Slažem se u svemu što si napisala.
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 pro 2012, 22:43
.... da želimo ga u RL samo sa našom Curom ..... ona je u svakom pogledu žena po mjeri .... prezgodna, pametna, zrela, ima ne samo spoljašnju već i unutrašnju ljepotu što je dobro ...... jaka je i sposobna ličnost u svakom pogledu .... .... sa njom svugdje s ponoom može da se pojavi ...... ne da se ...... ma da se on ne plaši takvih dobrih rijetkih žena ..... KI :didi: Curicu i uživajte u životu ..... samo što nije prošao a reprize nema
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 pro 2012, 22:44
Tessa je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Slažem se u svemu što si napisala.
A baš bih voljela da me demantiraju....
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 pro 2012, 22:57
ne moraju biti skupa al' barem nek popiju tu kafu, da ih vidim skupa, da znam sa su u ok odnosima
Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 pro 2012, 22:58
S.N.O.B1 je napisao/la:
ne moraju biti skupa al' barem nek popiju tu kafu, da ih vidim skupa, da znam sa su u ok odnosima
Joj Snobiću usr.....sam se.... Kad tebe vidim...i to na novostima...očekujem samo novost! Ah, pretrnula sam....
Edit: a zašto sam očekivala lošu novost?
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 pro 2012, 23:14
Amra je napisao/la:
S.N.O.B1 je napisao/la:
Joj Snobiću usr.....sam se.... Kad tebe vidim...i to na novostima...očekujem samo novost! Ah, pretrnula sam....
Edit: a zašto sam očekivala lošu novost?
eh kad bi ta novost bila ne bih se trijeznio do posle Nove
eh kad bi ta novost bila ne bih se trijeznio do posle Nove
Koja bi to žurka bila.. ...
..makar kavica, slažem se.. to je dobra prilika da se izrodi i još nešto...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 pro 2012, 07:29
Amra je napisao/la:
eve me, ne odam nikade bez vas :) :) :). Ne sum vo Istanbul, no kako bi otishla mmmmmmmm , iako ne sum 35, kaj i da e kje gi stignam sega vekje 32, no mnogu sum mladolika :). Inaku go procitav intervjuto i se soglasuvame vo edno neshto so lepotanot ako on smeta deka Zenite se kako vinoto shto postari, tolku podobri, da znae jas od koga go mislam istoto za nego konkretno ...... a za negoviot model za zena, no coment, eeeeeeeeeeeee maz na 38 godini ima model za zena, no nemoze da ja najde zalno, mnogu visoki kriteriumi postavil shto e toa, sega e jasno i zoshto e sam, zoshto toa shto on go bara ni sovrshenata zena go nema takvo neshto samo kukla za vo vitrina moze da go poseduva..... malku sum stroga no taka e