| Fotografije 3 KI | |
|
+14bes ni Pesimisticna kikule81 The Queen Snupika enny melodija Leona honeybunny d.i.n.a. Re Alone adan Amra Tessa 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 29 lis 2012, 01:33 | |
| Ja nisam vredna kao Amra,od mene jedna,ali vredna.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 29 lis 2012, 01:36 | |
| Joj je sladak s tom dječicom (mada to može u današnja šugava vremena biti sumnjikavo... ). Ja bih mu, iako bi bila ljubomorna na njegovu hanumu, odmah priuštila kakvog čuđuka... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 29 lis 2012, 01:39 | |
| - Leona je napisao/la:
- Ja nisam vredna kao Amra,od mene jedna,ali vredna..
[You must be registered and logged in to see this link.] ... ovo treba safatavati ... Amričak, kad je ovo stiglo na FB? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 29 lis 2012, 01:46 | |
| - adan je napisao/la:
- Leona je napisao/la:
- Ja nisam vredna kao Amra,od mene jedna,ali vredna..
[You must be registered and logged in to see this link.] ... ovo treba safatavati ...
Amričak, kad je ovo stiglo na FB? E, to ću morati pogledati. Ali sutra, sutra...moram...nine-nane...sutra ujutro radim.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 29 lis 2012, 23:07 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Joj...frčkica... :ree2: [You must be registered and logged in to see this image.]Ovu sam već stavila...ali sad vidim...primio curu oko struka ako se ne varam...a koliko to on prstića ima...nešto mi ih je puno... [You must be registered and logged in to see this image.]Još jednom....da utemeljimo gradivo... [You must be registered and logged in to see this image.]A....ha...ha... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 29 lis 2012, 23:56 | |
| Čekaj dok Reee vidi ovu ... [You must be registered and logged in to see this link.].. bit će potres u Crnoj Gori ... .. Učka se permanentno trese... [You must be registered and logged in to see this link.].. a ono nisu prstići, nego ženskoj nije bilo dovoljno golo rame, već ima i šupljikavu majicu ...trakice... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 30 lis 2012, 00:22 | |
| - adan je napisao/la:
Čekaj dok Reee vidi ovu ...
[You must be registered and logged in to see this link.]
.. bit će potres u Crnoj Gori ...
.. Učka se permanentno trese...
[You must be registered and logged in to see this link.]
.. a ono nisu prstići, nego ženskoj nije bilo dovoljno golo rame, već ima i šupljikavu majicu ...trakice... Zato ja i bacam ovako šareno...svak si nešto nađe... A jesam blesava...mislim...ovo za trakice....ja već mislila da mu je narasao novi prst _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 30 lis 2012, 00:33 | |
| - Amra je napisao/la:
Zato ja i bacam ovako šareno...svak si nešto nađe... A ja sam nasla ovo.. [You must be registered and logged in to see this link.]Mozda se ,ipak,vredi zrtvovati i odgledati "Aci hayat".. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 30 lis 2012, 00:37 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 30 lis 2012, 00:44 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Zadnja promjena: Amra; uto 30 lis 2012, 00:58; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 30 lis 2012, 00:53 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 30 lis 2012, 01:11 | |
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 30 lis 2012, 16:56 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Oh cure, kakve su slike! Nostalgija, nostalgija... Dajte još ovih bez bhrkova... ! Amrice, ti si ekpert! _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 30 lis 2012, 23:08 | |
| ....... uh, fotkice su ........... hvala svima :aha7: ....... i dajte ih još ...... nikad ih nije dosta gledati :treees: | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 30 lis 2012, 23:48 | |
| A ja već mislila kako vam dosađujem! Budem još al ne zamjerite ako ponavljam one koje sam stavila možda nedavno. Smuti me taj Bebe...pa zaboravim.... I ništa novo al moram prokomentirat. Kako taj čovjek zna iskazati emocije ili određeno stanje i s njegova lica ih uopće nije problem prepoznati...bio bijes...bila ljutnja...zabrinutost....ljubav....strast....znatiželja....umor.....tuga...... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Zadnja promjena: Amra; uto 30 lis 2012, 23:53; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 30 lis 2012, 23:51 | |
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 00:09 | |
| Jedna od slika, samo malo kraća verzija - od fotki koje je sa nama podijelila Kikule81. Zato sam je i potpisala njenim nickom. Evo nam jadnička, sav obliven ... kako li tek izgleda kad se baš ... preznojava... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 00:19 | |
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 00:42 | |
| - Re Alone je napisao/la:
Evo nam jadnička, sav obliven ... kako li tek izgleda kad se baš ... preznojava...
[You must be registered and logged in to see this link.] Obliven..A mirisi na Bvlgari .. Amrice,ubedila si me.. Pocinjem da gledam "Aci hayat" cim pre.. I samo daj jos fotkica,ja uzivam.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 00:47 | |
| .. ehhh..kad bi ja mogla birati ... ne bi birala.... ... još malo od Kiki...kao da dopire miris Bvlaria... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 00:52 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 00:57 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 00:58 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 01:04 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 01:06 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 3 KI | |
|