| Fotografije 3 KI | |
|
+14bes ni Pesimisticna kikule81 The Queen Snupika enny melodija Leona honeybunny d.i.n.a. Re Alone adan Amra Tessa 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 24 lis 2012, 23:25 | |
| Zato što nije bio doma ni u sitne sate ni u rane sate!!! Nikako ne dolazi doma!!! _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 24 lis 2012, 23:31 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Zato što nije bio doma ni u sitne sate ni u rane sate!!!
Nikako ne dolazi doma!!! Neeee... ..iako je i to točno ... Nije ih dočekao jer je sjeo na krivu klupicu ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 25 lis 2012, 21:13 | |
| Dans vidjeh ovog tipa...hehe na kog li podsjeća? [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 25 lis 2012, 21:46 | |
| - Didily je napisao/la:
- Dans vidjeh ovog tipa...hehe na kog li podsjeća?
[You must be registered and logged in to see this link.] ..on!!! ... jedan , jedini i jedinstven ..… [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 25 lis 2012, 22:36 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 28 lis 2012, 00:30 | |
| Opće šarenilo...bez ikakvog reda....samo za gledanje....da popunim nečim vrijeme dok se cure ne vrate i nastave..... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 28 lis 2012, 15:07 | |
| - Amra je napisao/la:
- Opće šarenilo...bez ikakvog reda....samo za gledanje....da popunim nečim vrijeme dok se cure ne vrate i nastave.....
[You must be registered and logged in to see this link.] To može... može!!! :ree2: _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 28 lis 2012, 18:05 | |
| - Amra je napisao/la:
- Opće šarenilo...bez ikakvog reda....samo za gledanje....da popunim nečim vrijeme dok se cure ne vrate i nastave.....
..oh.. volim šarenilo.. nećemo se vraćat ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 28 lis 2012, 23:22 | |
| Šarenilo i dalje....dok cure teško rade....malo Ezela...malo Bebea...malo ostalih uloga... [You must be registered and logged in to see this image.]Pazi sad ovo.. za kraj....postavljena kao da je on...ne bih rekla...a opet...kad pogledam desnu podlakticu i kosu otraga, oblik glave.....hmmm.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 28 lis 2012, 23:31 | |
| - Amra je napisao/la:
Pazi sad ovo.. za kraj....postavljena kao da je on...ne bih rekla...a opet...kad pogledam desnu podlakticu i kosu otraga, oblik glave.....hmmm.... [You must be registered and logged in to see this image.]
...o da...to je on... ...bravo Amričak... ...naći ću fotku tih njegovih tenisica... ...postat ću je naknadno... Edit: piše li možda od kada je fotka? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
Zadnja promjena: honeybunny; ned 28 lis 2012, 23:43; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 28 lis 2012, 23:37 | |
| ..oh..ta gu..leđa prepoznala bi .. ma gdje bio.. je li ovo u Munchenu?... ..ali , ne zamjerite.. nije mi do zemljopisa nakon ovoga ... [You must be registered and logged in to see this image.].. ima li ovo cijelo.. za potrebe puzzlica ... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 28 lis 2012, 23:42 | |
| - adan je napisao/la:
- ..oh..ta gu..leđa prepoznala bi .. ma gdje bio.. je li ovo u Munchenu?...
..ali , ne zamjerite.. nije mi do zemljopisa nakon ovoga ...
[You must be registered and logged in to see this link.]
.. ima li ovo cijelo.. za potrebe puzzlica ...
[You must be registered and logged in to see this link.]
Baš mi je drago što vas uveseljavam! U ovu prvu sam i ja malo dulje buljila prije postanja.... Ovu za puzzle ću probat pronać čitavu...mislim da ima... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 28 lis 2012, 23:45 | |
| A da ga to nije bivša (konačno smijem napisati velikim slovima, valjda)uslikala? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 28 lis 2012, 23:51 | |
| - Amra je napisao/la:
- A da ga to nije bivša (konačno smijem napisati velikim slovima, valjda)uslikala?
...zašto svi najednom pišu bivša???? ...ima li razloga???? ...jesam li nešto propustila????? ...putovali jesu...ali u Njemačku????? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 28 lis 2012, 23:52 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Zadnja promjena: Amra; pon 29 lis 2012, 00:02; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 28 lis 2012, 23:53 | |
| A ne znam....nadam se....da je bar tako... Nisu li bili preko bare? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 28 lis 2012, 23:59 | |
| .. nije nigdje spominjano da su putvali u Njemačku... ako se slažemo da je ovo Njemačka...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 29 lis 2012, 01:04; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 29 lis 2012, 00:07 | |
| - Amra je napisao/la:
- A ne znam....nadam se....da je bar tako...
Nisu li bili preko bare? ...koliko sam upoznata...ona je bila tamo...ali ne i Ljepotančić.... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 29 lis 2012, 00:10 | |
| Meni je ok Njemačka...i tako nemam pojma što bi drugo moglo biti. Idem ja dalje.... [You must be registered and logged in to see this image.]Ne mogu reći za ovu da je tu nešto lijep kako inače zna ispasti........ ali je maksimalno ...ko je ono rekao?....sexualan... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 29 lis 2012, 00:27 | |
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 29 lis 2012, 01:04 | |
| - Amra je napisao/la:
Pazi sad ovo.. za kraj....postavljena kao da je on...ne bih rekla...a opet...kad pogledam desnu podlakticu i kosu otraga, oblik glave.....hmmm.... [You must be registered and logged in to see this link.]
Oh, to jeste on! Otkud ova fotka?? (... i od kada se izvlači ivica na trapericama? ) _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 29 lis 2012, 01:15 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 29 lis 2012, 01:31 | |
| Velim ja...iako smo rekle da je s vremenom sve bolji...meni je u Aci Hayatu bio čok, čok yakisikli....i u Ezelu je imao momenata i momenata ali Aci Hayat...bezvezna serija al što vrijedi kad s njega ne možeš oči skinuti. Ona scena kad ga Ebru čeka za stolom u restoranu na terasi...i čeka...a onda on dolazi u svem svom sjaju...snimka usporena...on prilazi stolu...a ona ga gleda i gleda i ne može maknuti pogled s njega....e to je baš scena.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 29 lis 2012, 01:32 | |
| - honeybunny je napisao/la:
Ha, yesam te ... našla... zato tebe nema na putopisu .... - Re Alone je napisao/la:
Oh, to jeste on!
Otkud ova fotka??
(... i od kada se izvlači ivica na trapericama? ) .. što naprave jedne thrapherice ... ali ne bilo kakve .. thrapherice gu ...leđa... .. mislim da je ipak starija... a thrapherice su tek izvađene iz valiže...eto od kuda ivica.. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 29 lis 2012, 01:35; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 29 lis 2012, 01:33 | |
| Fotka je sa FB _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 3 KI | |
|