| Fotografije 3 KI | |
|
+14bes ni Pesimisticna kikule81 The Queen Snupika enny melodija Leona honeybunny d.i.n.a. Re Alone adan Amra Tessa 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 01:10 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 01:12 | |
| - adan je napisao/la:
za Leonu... sigurna sam da ti je …[You must be registered and logged in to see this image.]...
[You must be registered and logged in to see this link.] Ma,yok.. Nije mi ništa.. Ma sve,al' meni onaj Bvlgari ne izlazi iz glave.. 'Ajde,i ja ću jednu.. A vi odlučite za koga je.. Izvinjavam se na kvalitetu slike,malo je mutna.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 01:18 | |
| ..oh... show!!! ... ... cijeli foto-sextion ... ...naša kuglana je ovo, Leona ...naša kuglana... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sri 31 lis 2012, 01:35; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 01:18 | |
| Sad će Adančica uključit veš-mašinu, suđericu, usisavač, možda i mikser.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 01:26 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sri 31 lis 2012, 01:36; ukupno mijenjano 3 put/a. | |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 01:26 | |
| - adan je napisao/la:
..oh... show!!! ...
... cijeli foto-sextion ...
...naša kuglana je ovo, Leona ...naša kuglana...[You must be registered and logged in to see this image.] Je l' vaša ? A tako sam i mislila.. Nego,ja ne mogu da povežem iz koje je ovo epizode ? Prosto ne verujem da mi je promakao ovakav detaljčić .. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 01:34 | |
| - Leona je napisao/la:
Je l' vaša ? A tako sam i mislila.. Nego,ja ne mogu da povežem iz koje je ovo epizode ? Prosto ne verujem da mi je promakao ovakav detaljčić .. .. naša, naša.. ne damo ... .... [You must be registered and logged in to see this image.].. epizoda 35. ... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sri 31 lis 2012, 01:49; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 01:34 | |
| Leona, sve će ti Adančica objasniti vezano uz kuglanje i te detaljčiće. Njoj nije ništa promaklo. Doktorirala je na toj temi.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 01:41 | |
| - Amra je napisao/la:
- Leona, sve će ti Adančica objasniti vezano uz kuglanje i te detaljčiće. Njoj nije ništa promaklo. Doktorirala je na toj temi....
[You must be registered and logged in to see this image.]... nema tu doktorata ... stvar je uvijek puno jednostavnije, nego li se čini ... ... bitan je detaljčić...… [You must be registered and logged in to see this image.].. treba samo ponavljati..….. [You must be registered and logged in to see this image.].. jer , kako znamo ponavljanje je majka dobrog sexa!!!... .. idemo, fajront ... ... [You must be registered and logged in to see this image.] .. i da ne bi netko virio ispod mog kušina !!!.. PSssst!!! Baš se nešto mislim, Bebe ne može kontrolirati dvije stvari u životu ... znojenje i ... kuglanu!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 02:10 | |
| ...i nakon ovoga... - adan je napisao/la:
PSssst!!! Baš se nešto mislim, Bebe ne može kontrolirati dvije stvari u životu ... znojenje i ... kuglanu!!! ...misliš da ćemo moći spavati???? ...a šta to imaš pod kušinom? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 02:14 | |
| .. priznajem.. jamicekojejanisamvidjelajoškodnijednogprimjerka... .. zamalo mi ostalo u Istanbulu ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 02:29 | |
| ... adančice.... ...skoro...ali ipak nije... yes _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 14:40 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 15:06 | |
| - Tessa je napisao/la:
Molim te ispričaj im angedotu. .. ah... .. malo smo vas osramotile tamo ... .. htjela sam se našaliti .. ..svakoj od nas , po skrivečki, čim smo došle, ostavila pod kušin jednu Jablanovu sliku.. ...svakoj njezinu omiljenu ..pomno sam pratila, mjesecima ,da saznam koja je čija omiljena... .. misija uspjela ... .. ni jedna se nije žalila... yes .. ali... jednoj od nas , prilikom pakovanja, fotka je ostala..zaboravljena... .. otišle smo u potrošnju zadnjeg dana... a po povratku u hotel ... [You must be registered and logged in to see this image.]..recepcioner jednoj od nas daje fotku i kaže: zaboravili ste.. .. ona , sva smetena kaže: to je prijateljičino ... ( nije lagala) .. aha, da ..povjerovao joj je !!!!... ..ostalo je na njoj..konobar se samo tajanstveno smješkao ... ..a jedna od nas sigurno više neće ući u taj hotel.. .. pravi krivac se pravio da nije iz Istanbula..... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sri 31 lis 2012, 15:14; ukupno mijenjano 3 put/a. | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 15:09 | |
| | |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 15:13 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 15:34 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
Broj postova : 192 Join date : 15.08.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 20:44 | |
| a jeste natukle slika u par dana.. otpao mi prst od skrolanja!
jel to puni mjesec djeluje, a, a? | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 21:24 | |
| - d.i.n.a. je napisao/la:
- a jeste natukle slika u par dana.. otpao mi prst od skrolanja!
jel to puni mjesec djeluje, a, a? Primjećen je tvoj izostanak... .. negdje, na samo si ...??? Naša Sjenka što je pratimo ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sri 31 lis 2012, 21:26; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 21:26 | |
| Adančica vratila avatar! Lijepa je i sličica Sjenke, ali avatar je za 10+ _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 22:13 | |
| - adan je napisao/la:
.. idemo, fajront ... ...http://yoursmiles.org/tsmile/sleep/t2211.gif[/img] .. i da ne bi netko virio ispod mog kušina !!!..
PSssst!!! Baš se nešto mislim, Bebe ne može kontrolirati dvije stvari u životu ... znojenje i ... kuglanu!!! A baš si nešto mislim kako bih mogla zavirit ispod tvog jer ja ispod svog ne smijem za istač ništa stavljat. Osim znojenja i kuglane, Bebe koji put ne može kontrolirat ni narav..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 22:15 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 22:16 | |
| - d.i.n.a. je napisao/la:
- a jeste natukle slika u par dana.. otpao mi prst od skrolanja!
jel to puni mjesec djeluje, a, a? Ne znam....ne stignem vidjeti jel vani pun mjesec il nije. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 22:47 | |
| Skrolaj još D.i.n.a... [You must be registered and logged in to see this image.]Ovu s brkovima stavljam samo zato što treba biti predmet očevida. Adančiceeeeee! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 22:54 | |
| Oh.. uh... adančice.. ima ovdje slika za očevid... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 3 KI | |
|