| Fotografije 3 KI | |
|
+14bes ni Pesimisticna kikule81 The Queen Snupika enny melodija Leona honeybunny d.i.n.a. Re Alone adan Amra Tessa 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 02 stu 2012, 00:38 | |
| - Amra je napisao/la:
- Jesmo imali ovo? Jesmo. Ali tu smijemo ponavljati.
Od mene, družini za laku noć... [You must be registered and logged in to see this link.] ...malo sam ti pripomogla, sad mrda... ..po snimkama iz KiP-a, mislim da ovo nismo imale... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 02 stu 2012, 00:44 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Jesmo imali ovo? Jesmo. Ali tu smijemo ponavljati.
Od mene, družini za laku noć... [You must be registered and logged in to see this link.] ...malo sam ti pripomogla, sad mrda... ..po snimkama iz KiP-a, mislim da ovo nismo imale... Hvala.... Nismo imale? Paše pjesmica zar ne.... - leona je napisao/la:
- ,nista od "A.H",nigde na netu ne moze da se nadje sa prevodom..
A da gledam na turskom ne ide.. Toliku zrtvu zasluzuje samo mr.Kara.. Zar nema Aci Hayat s prijevodom? Zašto sam ja mislila da ima...bit će da sam samo buljila u monitor....i tako ne trebaš ništa nego gledati...šalim se, valjda sam na engleskom, a radnja je jednostavna pa zaboravila... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 02 stu 2012, 00:56 | |
| - Amra je napisao/la:
Zar nema Aci Hayat s prijevodom? Zašto sam ja mislila da ima...bit će da sam samo buljila u monitor....i tako ne trebaš ništa nego gledati...šalim se, valjda sam na engleskom, a radnja je jednostavna pa zaboravila... Postojalo je sa prijevodom... ako nisu izbrisali ... imala sam link, dala mi Didily, možda još ima... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 02 stu 2012, 01:04 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Zar nema Aci Hayat s prijevodom? Zašto sam ja mislila da ima...bit će da sam samo buljila u monitor....i tako ne trebaš ništa nego gledati...šalim se, valjda sam na engleskom, a radnja je jednostavna pa zaboravila... Postojalo je sa prijevodom... ako nisu izbrisali ... imala sam link, dala mi Didily, možda još ima... Eto Leona....gledat ćeš ti našeg Muškića u Aci Hayat izdanju.... Pretrpi uvodnu fazu kad još nije onako baš feš.....čuvaj se za poslije.....i nabavi puno maramica da ti se ne stvori lokvica...... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 02 stu 2012, 01:10 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 02 stu 2012, 01:14 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Zar nema Aci Hayat s prijevodom? Zašto sam ja mislila da ima...bit će da sam samo buljila u monitor....i tako ne trebaš ništa nego gledati...šalim se, valjda sam na engleskom, a radnja je jednostavna pa zaboravila... Postojalo je sa prijevodom... ako nisu izbrisali ... imala sam link, dala mi Didily, možda još ima... Kako god,uvek mogu ponovo da gledam Ezela.. Al' samo prvu sezonu.. Sad kad mi adančica kaže da ovo nije fotka iz prve sezone [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 02 stu 2012, 01:35 | |
| Prva, prva Leonice...sigurno prva.. možda čak scena sa Eysan, kad idu po Cana u školu....a Can sjedi sa Serdarom..???? PSssst!! Nije.. tamo nema facolić!! A i poprilično je bucmast ovdje... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 02 stu 2012, 02:04 | |
| ... adančice... ...nisam ni primjetila da si prešla čarobnu granicu 2000. posta!!!!!! ...poklončić za našu vrijednicu!!!!!!! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 02 stu 2012, 02:09 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| |
| |
Pesimisticna Ezelovac
Broj postova : 88 Join date : 29.10.2012
| |
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 02 stu 2012, 20:23 | |
| Adančice.....evo ti moj poklončić.....(znam, znam, nema rupica al ta ti je ispod kušina). [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 02 stu 2012, 20:25 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Zadnja promjena: Amra; pet 02 stu 2012, 20:28; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 02 stu 2012, 20:26 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 02 stu 2012, 20:35 | |
Zadnja promjena: Amra; pet 02 stu 2012, 21:41; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 02 stu 2012, 20:39 | |
| - Amra je napisao/la:
- I opet jedna za Adančicu....
[You must be registered and logged in to see this link.] ... oh... hvala... [You must be registered and logged in to see this image.]...mene , jadnu malu i nezaštićenu bije takav glas!!!???.. [You must be registered and logged in to see this image.] - Amra je napisao/la:
- Adančice.....evo ti moj poklončić.....(znam, znam, nema rupica al ta ti je ispod kušina).
[You must be registered and logged in to see this link.] .. oh..ah..uh... ovu ću u auto , pa ispod kušina... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| |
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 02 stu 2012, 21:11 | |
| Sigurno su ove dvije bile ali ih se ne sjećam... [You must be registered and logged in to see this image.]Ovu ponavljam....i poklanjam samoj sebi.....jedna od meni najdražih... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Zadnja promjena: Amra; pet 02 stu 2012, 21:49; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 02 stu 2012, 21:46 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 02 stu 2012, 22:23 | |
| Yoh... nemoj Amričak !!!! Neka radi , ali neka ne pjeva... Evo ti Bebe za tebe...istostilna... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 02 stu 2012, 22:27 | |
| - adan je napisao/la:
Yoh... nemoj Amričak !!!! Neka radi , ali neka ne pjeva...
Evo ti Bebe za tebe...istostilna...
[You must be registered and logged in to see this image.] Hvala. Je istostilna je al na onoj gore mi je ....ufffff.....(ne volim kad škilji).....šta si ti mislila da ja to zbog tapisona volim....? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 02 stu 2012, 22:51 | |
| - Amra je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Hvala. Je istostilna je al na onoj gore mi je ....ufffff.....(ne volim kad škilji).....šta si ti mislila da ja to zbog tapisona volim....? Evi,ja volim tapison.. I ovde je obliven.. I ova je ,verovatno,bila ali ja je nisam dosad videla.. Je l' ovo davno slikano? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 02 stu 2012, 22:54 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 02 stu 2012, 22:57 | |
| - Leona je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Hvala. Je istostilna je al na onoj gore mi je ....ufffff.....(ne volim kad škilji).....šta si ti mislila da ja to zbog tapisona volim....? Evi,ja volim tapison..
I ovde je obliven..
I ova je ,verovatno,bila ali ja je nisam dosad videla.. Je l' ovo davno slikano? [You must be registered and logged in to see this link.] Je, dosta davno,....i baš je uočljivo kako mu bolje stoji kad ima više kila. A tapison nisam voljela dok nisam "upoznala" Bebea. Sad sve dlake prolaze...i tapison i brci i brada (iako bolje bez brka i brade, tapison svakako mora ostati). _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 02 stu 2012, 23:23 | |
| - Amra je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Hvala. Je istostilna je al na onoj gore mi je ....ufffff.....(ne volim kad škilji).....šta si ti mislila da ja to zbog tapisona volim....? Neee.. nego voliš bijele šuljice... izvezene detaljčićićiće... ...škilji...često...čudan čaj se pije.... - Leona je napisao/la:
Evi,ja volim tapison..
I ovde je obliven..
I ova je ,verovatno,bila ali ja je nisam dosad videla.. Je l' ovo davno slikano? [You must be registered and logged in to see this link.]
Obliven.. vidi se... Fotka datira iz lipnja - srpnja prošle godine, neposredno nakon snimanja Ezela. Bio je na nekakvom koncertu u Gulhane parku, sa BurekTuzunatacilikakolisevećzove... već u eri ušate... ..još ima koju kilicu više ... Čekao obećano brijanje ... [You must be registered and logged in to see this image.]Pa sam prionuo poslu... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pet 02 stu 2012, 23:31; ukupno mijenjano 3 put/a. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 3 KI | |
|