| Fotografije 3 KI | |
|
+14bes ni Pesimisticna kikule81 The Queen Snupika enny melodija Leona honeybunny d.i.n.a. Re Alone adan Amra Tessa 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 09 stu 2012, 15:28 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 09 stu 2012, 15:30 | |
| ... e..sad.. .. kuću malo pospremiti... a čini se da je već pospremljena ... I sve takav , neka nam skuha kavicu... tursku ... [You must be registered and logged in to see this image.]Nabaci osmiješak... [You must be registered and logged in to see this image.]I neka nas čeka .... [You must be registered and logged in to see this image.]Mi sigurno stižemo .. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pet 09 stu 2012, 15:44; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| |
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 09 stu 2012, 15:42 | |
| - kikule81 je napisao/la:
Odlicna strategija, pocnuivame so rabota :) ne za drugo da ne ceka mnogu :) Nikako .. ne pustiti da čeka.. najdalje do ... [You must be registered and logged in to see this image.]!!! ... oh.. umalo zaboravih .. mora se uskladiti čarape i pipice.. najbolje bos... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 09 stu 2012, 16:09 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 09 stu 2012, 18:51 | |
| Strašno....šta vi spremate! Ja ću ko D.i.n.a......sa strane prigovarat na izgled, na ponašanje, na partnerice. Mi ćemo bit unutarnja kontrola da osiguramo da sve bude u skladu s Zakonom (našim)! Kad smo kod izgleda...u Ezelu je bio najbolji ...ali to je upravo to...Ezel...ne Kenan..... Ipak...ove slikice s Sveučilišta dokazuju da on i u RL može biti toliko kao i u Ezelu....samo briga njega za to što mi imamo nostalgiju za njegovim izgledom. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 09 stu 2012, 19:59 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 09 stu 2012, 20:33 | |
| Leona...možda ti ovo pomogne da odlučiš bi li gledala Aci Hayat..... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
Broj postova : 192 Join date : 15.08.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 09 stu 2012, 20:40 | |
| Amra, to moje prigovaranje ti je više kao ono kiselo grožđe iz basne... | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 09 stu 2012, 20:51 | |
| - d.i.n.a. je napisao/la:
- Amra, to moje prigovaranje ti je više kao ono kiselo grožđe iz basne...
Aha.....a kod mene je u pitanju slatki limun......ha kako racionaliziramo....samoobrana.... Dobro...nije slatki limun .....više je kao i kod tebe.....kad je nedostižno.....što ćemo.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Zadnja promjena: Amra; pet 09 stu 2012, 20:54; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
Broj postova : 192 Join date : 15.08.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 09 stu 2012, 20:53 | |
| prije samoobmana | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 09 stu 2012, 20:54 | |
| - d.i.n.a. je napisao/la:
- prije samoobmana
I to.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 09 stu 2012, 22:05 | |
| - Amra je napisao/la:
- Leona...možda ti ovo pomogne da odlučiš bi li gledala Aci Hayat.....
[You must be registered and logged in to see this link.] Ajoj.. A to je ta scena u restoranu,što je stalno spominješ.. Kako ga guta pogledom,mene su trnci prošli.. Nove fotke.. Jesmo ove imali ? Ista voditeljka,samo druga haljina.. Ko je ono rekao.. Vraća se u formu.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 09 stu 2012, 23:18 | |
| Opet ja! Zašto kariranoooooo? Šta mogu, baš sam neka....ne volim na muškima vidjeti karirano, eventualno karirane gaće mogu proć. Ponekad mi je nešto karirano ok, npr ono sivo karirano odijelo iz KIP kolekcije mi je super. Ni pepita uzorak ne volim na muškarcima, rombove, pletenice, tufnice ne volim da me.....uffff. Ni one uske hlače što ih često nosi, još ok ako su uske, a ravnog kroja, ali ako su dolje uske...užas.... Ne sviđa mi se Bebeov modni izričaj. Edit: čini ga starijim... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 09 stu 2012, 23:30 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 09 stu 2012, 23:45 | |
| [quote="Amra"][quote="Leona"] - Amra je napisao/la:
- Evo ti još malo na razmatranje....potpuno razumijem ovu njegovu (iako ima kariranu košuljicu )....skoro ga napastvovala....
[You must be registered and logged in to see this link.] Inače, objašnjava joj kako će to obaviti kad se vjenčaju.....eh....
Sad cu ja opet.. A sta je tako cedan u seriji ? Bas su nasli glumca da "glumi cednost"..pih.. Je l' ima tu neke "akcije",il' se oni samo, tako, platonski vole citavu seriju.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 09 stu 2012, 23:46 | |
| - Amra je napisao/la:
- Opet ja!
Zašto kariranoooooo? Šta mogu, baš sam neka....ne volim na muškima vidjeti karirano, eventualno karirane gaće mogu proć. Ponekad mi je nešto karirano ok, npr ono sivo karirano odijelo iz KIP kolekcije mi je super. Ni pepita uzorak ne volim na muškarcima, rombove, pletenice, tufnice ne volim da me.....uffff. Ni one uske hlače što ih često nosi, još ok ako su uske, a ravnog kroja, ali ako su dolje uske...užas.... Ne sviđa mi se Bebeov modni izričaj.
Edit: čini ga starijim... ...sako ti je iz KIPove kolekcije jesen zima... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 09 stu 2012, 23:46 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 09 stu 2012, 23:48 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 09 stu 2012, 23:50 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Opet ja!
Zašto kariranoooooo? Šta mogu, baš sam neka....ne volim na muškima vidjeti karirano, eventualno karirane gaće mogu proć. Ponekad mi je nešto karirano ok, npr ono sivo karirano odijelo iz KIP kolekcije mi je super. Ni pepita uzorak ne volim na muškarcima, rombove, pletenice, tufnice ne volim da me.....uffff. Ni one uske hlače što ih često nosi, još ok ako su uske, a ravnog kroja, ali ako su dolje uske...užas.... Ne sviđa mi se Bebeov modni izričaj.
Edit: čini ga starijim... ...sako ti je iz KIPove kolekcije jesen zima... I mislila sam si. Kolekcija mi je dobra, neke stvari baš super......neke malo manje...eto kao ovaj sakoh, prslučić, pa i onaj plavi prslučić..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 09 stu 2012, 23:56 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]A uskoro ćemo ga ovakvog gledati...ako nastavi s sličnim (modernim) ulogama.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 10 stu 2012, 00:19 | |
| .. da, da... [You must be registered and logged in to see this image.] ..vraća se u formu .. ...ipak je to naš Muškić..onaj pogled... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 10 stu 2012, 00:34; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 10 stu 2012, 00:32 | |
| - Leona je napisao/la:
Nove fotke.. Jesmo ove imali ? Ista voditeljka,samo druga haljina.. Ko je ono rekao.. Vraća se u formu.. [You must be registered and logged in to see this link.] .. nisi pazila na satu... Ista je to kikljica, i dalje neprikladna.. .. samo je digla ruke , pa se ne vide rupe na rukavima.. nazire se jedno golo rame... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 10 stu 2012, 00:41 | |
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 10 stu 2012, 00:52 | |
| - adan je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
.. nisi pazila na satu...
Ista je to kikljica, i dalje neprikladna.. .. samo je digla ruke , pa se ne vide rupe na rukavima.. nazire se jedno golo rame.. Pazi, stvarno.. Ja reko' da se presvukla.. Nemam ja takvu moc zapazanja kao ti,ja samo njega vidim,ovi pored njega nebitni.. Joj, Amrice..sve sa cvikama. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 3 KI | |
|