_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Mahir tries to talk with Feride,but Feride don't want to listen
FERIDE: Don't say Feride to me! We're nothing for each- other.Neither friend. . MAHIR: Okey..Don't make smth crazy "Hakime Hanim
Everyone is at court,and they're waiting to start the trial.
MEHMET SAIM: Say this to your son..If something happen to my daughter I'll kill him
Tugut,to find Feride,meet with Yasin
Ayten,Necdet and Orhan are in hospital.
Mahir and Feride are in mountain home..What is going to happen? MAHIR: I'm dying from love.
Ohhh... Njuškica ..... neka dođe u Hrvatistan na liječenje....
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 pet 24 svi 2013, 19:01
2 anons of 33 ep.
Feride : I had enough of your games, your lies and everything! Mahir : My love, when I tell you "I love you", just believe me. I am dying of love for you, can’t you see that? I wish we had another life where you would love me too and not hate me. Don’t leave me …..Don’t end our love…...
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 pet 24 svi 2013, 19:04
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 pet 24 svi 2013, 19:11
Resume of 33 ep.
Feride is shocked when she understands that Mahir has escaped. As Feride inquires Mahir, he causes and accident. This accident will cause great danger. Turgut understands that Mahir has kidnapped Feride and he's starting to look for them everywhere. While they're waiting for Yasin, Mahir tells Feride the truth. Mean while Turgut is after Yasin in order to find Mahir's traces. Feride is trying to escape but she's falling in Mahir's arms. Feride and Mahir can't hold them selves back anymore! While Mahir and Feride are living special moments, Turgut finds their traces.
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 pet 24 svi 2013, 23:41
Kako će se sve zakomplicirati..i bit će , čini mi se điđi-miđi....
A berg je danas postala fotku iz - Pariza..hotel Bel Ami...
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 pet 24 svi 2013, 23:44
"special moments"...Adančice, možda dođe na tvoje....điđimiđi?
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sub 25 svi 2013, 02:04
Amra je napisao/la:
"special moments"...Adančice, možda dođe na tvoje....điđimiđi?