| Novosti 5 KI | |
|
+14Maki samani adan ASTERVANDER The Queen melodija S.N.O.B1 Kenan :) Tessa dolcevita026 bes ni Amra honeybunny kikule81 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sub 27 srp 2013, 17:23 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Verovatno opet nesto izmisljaju kao i pre 7 dana.. EDIT: Opet ova slika noge [You must be registered and logged in to see this image.]Bas sam malopre gledala Ozgine slike, pa on KK vodi tamo gde je i nju, sve isto. | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sub 27 srp 2013, 19:34 | |
| Evo još jedne gdje joj maltene vidimo u gaćice. [You must be registered and logged in to see this image.]I ovaj tekst. [You must be registered and logged in to see this image.]Onsuz yaşayamıyorum dedığınız kişi başkasını yanında donsuz yaşıyor! - Rekao sam da ne mogu živjeti bez svoje gaćice ljudima koji žive pokraj nekoga drugoga! (GT) _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sub 27 srp 2013, 19:51 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Evo još jedne gdje joj maltene vidimo u gaćice.
[You must be registered and logged in to see this image.]
I ovaj tekst.
Onsuz yaşayamıyorum dedığınız kişi başkasını yanında donsuz yaşıyor! - Rekao sam da ne mogu živjeti bez svoje gaćice ljudima koji žive pokraj nekoga drugoga! (GT)
smajlikojisekrsti Sta joj znaci ovo sto je napisala, ja i pored GT ne razumem smisao? | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sub 27 srp 2013, 19:59 | |
| - Tessa je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.]
I ovaj tekst.
Onsuz yaşayamıyorum dedığınız kişi başkasını yanında donsuz yaşıyor! - Rekao sam da ne mogu živjeti bez svoje gaćice ljudima koji žive pokraj nekoga drugoga! (GT)
It looks like, the "battle" for Instagram KK has won :didi7: | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sub 27 srp 2013, 20:07 | |
| She suffers from "nartsisizm" | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sub 27 srp 2013, 21:32 | |
| - bes ni je napisao/la:
- They think it's Kenan or I have misunderstood something
[You must be registered and logged in to see this link.] Yes, and I am Eysan!!! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sub 27 srp 2013, 21:39 | |
- She suffers from "nartsisizm"
She suffers from stupidity(sizm)..... (Tessa naj me ubiti....) _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sub 27 srp 2013, 21:42 | |
| - Tessa je napisao/la:
I ovaj tekst.
Pa lijepo kaže ženska da ne može živjeti bez gaća.....to je u redu. U nedostatku "ljubavi" prema Bebeu (sada osjećam samo samilost)...ovdje se čovjek može dobro zabaviti i s ovim glupostima njegovih jadnonebilih 1, 2, a valjda uskoro i 3...... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sub 27 srp 2013, 21:57 | |
| - Amra je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
- She suffers from "nartsisizm"
She suffers from stupidity(sizm)..... (Tessa naj me ubiti....) Neću, neću. Bes ni, , she is definitley narcissistic, but also a "sponzoruša" (as we say in Croatia) - a girl who hunts rich men. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sub 27 srp 2013, 21:58 | |
| [quote="bes ni"] - Tessa je napisao/la:
It looks like, the "battle" for Instagram KK has won :didi7: _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sub 27 srp 2013, 22:18 | |
| | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sub 27 srp 2013, 22:39 | |
- Interestingly, her lips the natural
[img][You must be registered and logged in to see this link.]
Do you think they are natural? Today, there're diiferent types of fillers giving a natural look. To be honest, I can't tell whether her lips are filled with something or natural. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sub 27 srp 2013, 23:06 | |
| Ona opet obrisala neke slike Gleda li neko onu emisiju? | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sub 27 srp 2013, 23:16 | |
Sudeći po zadnjoj sličkici možda možemo nazrijeti razlog zašto je on s njom......ha.....? (Sorry, nisam ja kriva, ona je......) _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sub 27 srp 2013, 23:24 | |
| - Amra je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
[img][You must be registered and logged in to see this link.]
Sudeći po zadnjoj sličkici možda možemo nazrijeti razlog zašto je on s njom......ha.....? (Sorry, nisam ja kriva, ona je......) Odvratna je, al' ono baš fuj. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sub 27 srp 2013, 23:41 | |
| no comment.....od se sto vidov edno nesto mozam da zaklucam, za vaka da se glupiras na plaza i da objavuvas sliki, treba da ti e mnogu dosadno.....mislam deka devojcevo ke si pukne od maka sto ne e so prijatelkite koi objavuvaat sliki i videa od odmor so toa dobro se zabavuvaat....sigurno malenkava ne se nadevase deka ke bide na penzionerski odmor daleku od ocite na javnosta, i deka ke se sooci so zabrana za objavuvanje na fotografii, ednostavno ne e naucena na vakov zivot, a mislam deka nema ni da se nauci 25 godini ima...... | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sub 27 srp 2013, 23:43 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 28 srp 2013, 00:02 | |
| Amra je napisao/la: bes ni je napisao/la: Interestingly, her lips the natural [img] [You must be registered and logged in to see this link.]Sudeći po zadnjoj sličkici možda možemo nazrijeti razlog zašto je on s njom......ha.....?vidiga (Sorry, nisam ja kriva, ona je......) Stvarno je odvratno, ogavno. E Muškiću šta sebi dozvoljavaš, pa nisi valja pao na ovakvo nešto. Sam se ovim omalovažavaž, a ljutiš se na novinare kada nešto objave. A Jadnanebila 2 objavljuje ovakve fotke kao da konkuriše za rad u nekom noćnom klubu znate već zašto. Bedno da bednije biti ne može. | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 28 srp 2013, 00:26 | |
It looks like, the "battle" for Instagram KK has won :didi7: Ne bih rekla. Ponavljanje već izbrisanih fotki može samo značiti inat : možda je već u Istanbulu i iz inata posta ono što nije smjela !!! Uopće ne vjerujem da bi ovakvo nešto postala, ovu jezičinu .... a da je još na brodu ! [You must be registered and logged in to see this image.]O, da ..od prve smo rekli... narcisoidna !!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 28 srp 2013, 00:34; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 28 srp 2013, 00:32 | |
| Njoj je onda baaaaaas dosadno. Strasno sta sve postavlja... Mislim da me ova vise iritira nego jadnanebila 1 EDIT: Bravo adancice, mozda se vratila..
Zadnja promjena: Kenan :); ned 28 srp 2013, 00:36; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 28 srp 2013, 00:34 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 28 srp 2013, 00:39 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- no comment.....od se sto vidov edno nesto mozam da zaklucam, za vaka da se glupiras na plaza i da objavuvas sliki, treba da ti e mnogu dosadno.....mislam deka devojcevo ke si pukne od maka sto ne e so prijatelkite koi objavuvaat sliki i videa od odmor so toa dobro se zabavuvaat....sigurno malenkava ne se nadevase deka ke bide na penzionerski odmor daleku od ocite na javnosta, i deka ke se sooci so zabrana za objavuvanje na fotografii, ednostavno ne e naucena na vakov zivot, a mislam deka nema ni da se nauci 25 godini ima......
U njenim godinama, odmor na osami ili otvorenom moru , nikako .. ni zaljubljena ne bi to voljela! Ona želi provod, ples, zabavu, urnebes , šminkati se i srediti prije izlaska, uživati punim plućima .. ona želi pohvaliti se kolegicama, prošetati s njim pod nosom svima drugima... Ali , uz sve znakove narcisoidnosti ima tu i egzibicionizma.. pa , lijepo smo joj zavirili u gaćice , Bebe , nisi samo ti ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 28 srp 2013, 00:58 | |
| - melodija je napisao/la:
- ..... bljak, odvratna je
Lascivna je ... fuj !!!!! [You must be registered and logged in to see this image.]Edit: nego, da se ovaj komentar o gaćama ne odnosi na neke druge ... ako se na ovoj fotki vide njegove sa margareticama... ??? [You must be registered and logged in to see this link.]I još... obitelj Kerema Cataya je na odmoru u istim vodama, možda je Simi ( Kos) već bio na zajedničkoj ruti ... ...samo sa KK ... ili je ona 23.7. ostala na brodu sama , dok se Bebe druži sa Catayima, pa su iz dosade nastale gornje fotke ??? Beril Catay je obznanila, a @ozkee lajkala...:didi7: [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 28 srp 2013, 02:21 | |
Whose feet better?
Oprostite , ja sam u zaostatku, pa sad " čistim " ... Jadnanebila ima izrazito ružna stopala ... [You must be registered and logged in to see this link.]Je li to KK morala obrisati i neku fotku sa stopalima, osim one na kojoj se vidi Bebe ??? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 28 srp 2013, 07:52 | |
- It is strange, that she has removed the photo ... there is nothing to be seen ... or Kenan does not want that to feet of his "sweetheart" beheld others? and comments removed
Whose feet better?
Adan eve ja slikata, ovaa vtorata kade se stopalata na KK taa e izbrisana, a toa e taka zosto ubave se gledase deka se vo bozburun yacht club.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 5 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 5 KI | |
|