Ezel/Actors
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan

Početna stranicaPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Novosti 5 KI

Go down 
+14
Maki
samani
adan
ASTERVANDER
The Queen
melodija
S.N.O.B1
Kenan :)
Tessa
dolcevita026
bes ni
Amra
honeybunny
kikule81
18 posters
Go to page : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
Autor/icaPoruka
Amra
Moderator
Moderator
Amra

Broj postova : 9847

Novosti 5 KI - Page 36 Empty
PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 08:22

Eto i Jutarnjeg s novinarskim biserima:
"Hvar na nogama! Stigao Ezel? (ajde...bar su stavili upitnik)....Lik koji je lomio srca žena ispred ekrana
U pauzi snimanja novih sapunica najpopularniji turski glumac Kenan Imirzalioglu, poznatiji kao Ezel iz istoimene serije, odmara se na Hvaru! To je vijest koja se poput munje proširila otokom. Je li riječ o dvojniku ili sam glumac ležerno šeće gradom i kupuje lavandu nije sto posto provjereno. No, Kenan je nedavno završio posao na hit-seriji Karadayi koju je snimao s prelijepom glumicom Berguzar Korel, legendarnom Šeherezadom. Posljednja žena koju je ostavio, Ozge Akbulut, vratila se svom prijašnjem dečku i s njim otputovala na romantični odmor na Havaje, dok je Kenan I mirzalioglu navodno počeo novu vezu, s šarmantnom manekenkom Kubrom Kucuk."

Ajooooj.....sram 

(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
[Vrh] Go down
honeybunny
Admin
Admin
honeybunny

Broj postova : 4707

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 10:43

Amra je napisao/la:
"Hvar na nogama! Stigao Ezel? (ajde...bar su stavili upitnik)....Lik koji je lomio srca žena ispred ekrana
U pauzi snimanja novih sapunica najpopularniji turski glumac Kenan Imirzalioglu, poznatiji kao Ezel iz istoimene serije, odmara se na Hvaru! To je vijest koja se poput munje proširila otokom. Je li riječ o dvojniku ili sam glumac ležerno šeće gradom i kupuje lavandu nije sto posto provjereno. No, Kenan je nedavno završio posao na hit-seriji Karadayi koju je snimao s prelijepom glumicom Berguzar Korel, legendarnom Šeherezadom. Posljednja žena koju je ostavio, Ozge Akbulut, vratila se svom prijašnjem dečku i s njim otputovala na romantični odmor na Havaje, dok je Kenan I mirzalioglu navodno počeo novu vezu, s šarmantnom manekenkom Kubrom Kucuk."

Ajooooj.....sram 

...jedini komentar...

sram 

Admin
Admin
adan

Broj postova : 12266

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 10:50

Amra je napisao/la:

Ajooooj.....sram 

Od svih neistina , najveća ova "šarmantna " .... Novosti 5 KI - Page 36 2829516366 

Admin
Admin
honeybunny

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 10:52

...dakle...da ne quotam sve...

...margaretice na njenoj fotki su njegove...
...uopće ne sumnjam da su još uvijek na zajedničkom odmoru...

...i slažem sed većinom s vašim komentarima...no...

...ono što smatram je da smo malo previše vremena posvetili KK...
...ona je mlada curka...
...voli provod...slobodu...uživanciju u svakom obliku...kao što je adančica i rekla...
...i zato mislim da je malo prestrogo procjenjujemo...

...zašto?
...nikada...ali nikada nije odstupila od svojih principa...ako to možemo tako nazvati...
...nije vrebala novinare...
...nije se prikazivala u drukčijem svjetlu...
...sadašnje fotke su isti stil fotki koje je i ranije objavljivala...
...ne prilagođava mu se...ne glumi....koliko mogu procijeniti...
...i to je ono što mi se kod nje jako sviđa...
...ne ulazim u njezin stil i ponašanje...samo u to da nema nikakve promjene...

...mislim da je curka svjesna što od njega može dobiti...
...više je ne zanima...
...na više niti ne pomišlja....
...dobro je dok traje...
...treba to iskoristiti do maksimuma...
...i uživati...
...pohvaliti se...
...i čekati kraj ˝idile˝...

...ona upravo to i radi...
...i mislim da je to dobar stav jedne mlade curke....
...uostalom...koja bi mu mogla odoljeti?????
...ja ne bih...smile 
...čak ni pod tim uvjetima...
...a sa više godina od KK...

Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 11:13

honeybunny je napisao/la:
...dakle...da ne quotam sve...

...margaretice na njenoj fotki su njegove...
...uopće ne sumnjam da su još uvijek na zajedničkom odmoru...

...i slažem sed većinom s vašim komentarima...no...

...ono što smatram je da smo malo previše vremena posvetili KK...
...ona je mlada curka...
...voli provod...slobodu...uživanciju u svakom obliku...kao što je adančica i rekla...
...i zato mislim da je malo prestrogo procjenjujemo...

...zašto?
...nikada...ali nikada nije odstupila od svojih principa...ako to možemo tako nazvati...
...nije vrebala novinare...
...nije se prikazivala u drukčijem svjetlu...
...sadašnje fotke su isti stil fotki koje je i ranije objavljivala...
...ne prilagođava mu se...ne glumi....koliko mogu procijeniti...
...i to je ono što mi se kod nje jako sviđa...
...ne ulazim u njezin stil i ponašanje...samo u to da nema nikakve promjene...

...mislim da je curka svjesna što od njega može dobiti...
...više je ne zanima...
...na više niti ne pomišlja....
...dobro je dok traje...
...treba to iskoristiti do maksimuma...
...i uživati...
...pohvaliti se...
...i čekati kraj ˝idile˝...

...ona upravo to i radi...
...i mislim da je to dobar stav jedne mlade curke....
...uostalom...koja bi mu mogla odoljeti?????
...ja ne bih...smile 
...čak ni pod tim uvjetima...
...a sa više godina od KK...

A što ja cijelo vrijeme govorim ? Mlada , svjesna dometa ... ima plaćen godišnji sa jednom od najvećih zvijezda na tim prostorima...
Što je trebala ..?? Ono što ni ja ne bi ????

Nije se trudila pokazati  "boljom" , drukčijom, podobnijom... kao neke prije nje, pa su se poslije pokazale u punom sjaju !!!!

I u tom dijelu mi je ok !!!

Neke su glumile kućanice, spremne na sve ustupke..a poslije ...tko zna kakve bi bile !! Bile bi uobičajene 25- godišnjakinje !!! Lijepo smo vidjeli kakav se život voli i vodi ....

I u tom segmentu i meni KK šije jadnanebilu !!!

Da, margaretice su njegove ... nije ih obukla, vidi se da ima crveni kupaći  na sebi, ali je komentar vezan za njegove gaće... u trenutku fotkanja, s njim na brodu na odmoru ...

Iako, ovo postanje u nizu, u par sati nekoliko inkriminiranih fotki još uvijek može značiti da ih je postala ( naknadno) iz inata , jer su bile zabranjene...

Tako je i jadnanebila postavila i ostavila fotke iz Grčke... to joj je sve što ima od njega . Da ima druge , bile bi tamo ... onu jednu, sa nekakve fešte, sigurno je u panici , na brzaka izbrisala, pa je sada ne može staviti ...:didi7:

Edit:

Možda sam baš u pravu , što se tiče inata ...

Komentar o gaćama nismo uspjele točno posložiti ...a skoro da sam 5445824959 % sigurna da je posprdan i na njegov račun....

Evo komentara prijateljice .... neobrisanog ...

sesilsinan:  Hhahahahahahh salak  Hahahaha  
sesilsinan : Of çok güldümmmm hahahahahaah  

Ili :

... hahahha idiot ... umirem od smijeha ....

Idem po točan prijevod....

Moderator
Moderator
Tessa

Broj postova : 2650

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 11:36

Ok, ona je mlada, ima 26 godina. Po meni baš ne takva balavica da bi se ovako ponašala. To mi više priliči nekoj tinejdžerici nego djevojci od skoro 27 godina. Ona je meni degutanta i odvratna.
U jednom se slažem, mislim da je svjesna da je ovo kratkotrajna veza, pa eto uživa, iskoristila situaciju da se čuje za nju, jer je do sada bila skoro pa anonimus. Nije ona niti malo zaljubljena u njega - čista obostrana korist.

Moderator
Moderator
S.N.O.B1

Broj postova : 2321

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 11:39

Izvinite al' meni je ovo sve degutantno. Šta je s ovim čovjekom ?

Moderator
Moderator
Tessa

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 11:57

S.N.O.B1 je napisao/la:
Izvinite al' meni je ovo sve degutantno. Šta je s ovim čovjekom ?

Naravno da je degutantno. U svemu ovom više razumijem nju. Njega niti malo. :aha4: 

Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 12:00

Tessa je napisao/la:
Ok, ona je mlada, ima 26 godina. Po meni baš ne takva balavica da bi se ovako ponašala. To mi više priliči nekoj tinejdžerici nego djevojci od skoro 27 godina. Ona je meni degutanta i odvratna.
U jednom se slažem, mislim da je svjesna da je ovo kratkotrajna veza, pa eto uživa, iskoristila situaciju da se čuje za nju, jer je do sada bila skoro pa anonimus. Nije ona niti malo zaljubljena u njega - čista obostrana korist.

Slažemo se u svemu, njeno ponašanje je degutantno, lascivna je , vulgarna . Objavljivanjem lokacija i potajnim snimanjem njega i hvalisava .. ali dosljedna !
Ne pretvara se , ne podilazi mu ... i u tom mi je poštenija od nekih drugih !!!

Nije zaljubljena, na granici je da se dosađuje , nedostaje joj njena ekipa ... ako već nije, brzo će im se vratiti !!!

Ezelovac
Ezelovac

Broj postova : 1006

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 12:09

Mene toliko KK iritira da vam ne mogu opisati..
Sad bas razmisljam kako mi je prosle godine bilo svejedno da li je u vezi ili ne..naravno, tad i nisam bas nesto bila luda za njim.. fućka 
Ne znam da li ste vi naisle na nekog kome je njihova veza normalna, da je podrzavaju..? Ja samo nailazim na negativne komentare, i na razocarenja sto se tice Kenana..
Kad bi samo na vreme uvideo gresku, kad bi samo malo citao forume..ljutko 
[Vrh] Go down
honeybunny
Admin
Admin
honeybunny

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 12:12

...mene ne čudi niti njegovo ponašanje...
...ruku na srce...pa on ima 39 godina...nije više mladac...
...ali zna da može k sebi privući mlade curke...
...velika većina frajera to radi...zašto ne bi i on????
...uostalom...do sada se za njegove akcije nije znalo...
...očito je došlo vrijeme kada mu treba malo publiciteta...ove vrste...
...je li to kriza srednjih godina?
...vjerojatno je....

...ne smeta mi toliko čak ni to njegovo ponašanje..

...ono što mene smeta je njegova dvoličnost...
...koja je na razini jadnenebile 1....
...javno pričati kako se želi oženiti i imati djecu...
...a s druge strane javno vodati sa sobom tko zna kakve...zbog tko zna čega...
...to je ta dvoličnost...i to mi smeta...

Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 12:14

Kenan :) je napisao/la:
Mene toliko KK iritira da vam ne mogu opisati..
Sad bas razmisljam kako mi je prosle godine bilo svejedno da li je u vezi ili ne..naravno, tad i nisam bas nesto bila luda za njim.. fućka 
Ne znam da li ste vi naisle na nekog kome je njihova veza normalna, da je podrzavaju..? Ja samo nailazim na negativne komentare, i na razocarenja sto se tice Kenana..
Kad bi samo na vreme uvideo gresku, kad bi samo malo citao forume..ljutko 

[You must be registered and logged in to see this image.]

Ne brini se ... ovo sigurno neće dovesti tati i mami ...

[You must be registered and logged in to see this link.]

Edit:

Honeyčice ... nemoj tako ...

Ako se želi ženiti i imati djecu , ne znači da mora živjeti u celibatu do tada ! Dok ne nađe onu pravu !!

On samo uživa u životu , trese ga kriza srednjih , sve ok .. malo se gubi kompas, pretjeruje , ne pazi na dobar glas.. sve stoji ..

Takve stvari rade i oženjeni , luduju za i sa mlađahnima.... a kamo ne bi on , koji se želi i tek treba oženiti ...:didi7: 

Zadnja promjena: adan; ned 28 srp 2013, 12:19; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
honeybunny
Admin
Admin
honeybunny

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 12:17

adan je napisao/la:

[You must be registered and logged in to see this image.]

Novosti 5 KI - Page 36 2829516366 Novosti 5 KI - Page 36 2829516366 Novosti 5 KI - Page 36 2829516366 Novosti 5 KI - Page 36 2829516366 Novosti 5 KI - Page 36 2829516366 Novosti 5 KI - Page 36 2829516366 

Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 12:36

Evo... intervju sa Ülkü Erakalın, turskim režiserom

Izdvajam sa GT:

"Posljednji predstavnik turske kino Kenan İmirzalıoğlu "

Tko su vaši favoriti zvijezda novog filma?

Nitko uopće.

Kivanc Tatlitug nešto?

Oh, to je još jedan. To je kombinacija tipova.

Ženski igrači, na primjer, Beren vrijeme ?

Ja porediti to zastarijevaju velečasni Nur. Wisp. Velečasni je. Posljednji projekt nije bio jako lijepo, "Revenge". Nijedan " Pitajte ı Memnu- "nije održalo.

Kenan İmirzalıoğlu?

Da. Mislim posljednji predstavnik turske kinematografije. Kenan punim Ayhan Isik stilu. Tip ljudima koje vole.

Moderator
Moderator
Tessa

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 12:55

[quote="adan"]
Kenan :) je napisao/la:

Edit:

Ako se želi ženiti i imati djecu , ne znači da mora živjeti u celibatu do tada ! Dok ne nađe onu pravu !!

On samo uživa u životu , trese ga kriza srednjih , sve ok .. malo se gubi kompas, pretjeruje , ne pazi na dobar glas.. sve stoji ..

Takve stvari rade i oženjeni , luduju za i sa mlađahnima.... a kamo ne bi on , koji se želi i tek treba oženiti ...:didi7: 

Naravno da ne mora živjeti u celibatu, ali zar mora kupiti ovakve odvratne? Ako se pali na mlade, što ne pokupi neku pristojnu i normalnu. Nisu sve mlade razvratne i vulgarne. Ali on očito takve voli. Moglo bi mu se obiti o glavu. Šteta silnih godina koje je utrošio na gradnju imidža dobrog maminog sina.

I još jedna stvar, ja mislim da je mit da tako malo stariji muškarci vole tako mlade djevojke. Jednom se u društu poteglo to pitanje, ali svi su muški rekli da su im puno draže vršnjakinje. To mi potvrđuju i moje prijateljice koje su razvedene. Takav trend vucaranja s kojekvim sponzama vlada među selebritima u koje spada i Kenan.

Admin
Admin
honeybunny

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 13:20

adan je napisao/la:

Edit:

...kao što sam i rekla...
...ne smeta me njegovo ponašanje...smile 

Ezelovac
Ezelovac
bes ni

Broj postova : 3454

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 13:53

I am very sorry that I can not fully convey what I think ... The actions of Kenan is not very surprising ... he had too many "official" and informal relationships ... therefore, for him is a normal phenomenon .... As for the fans, and discussion forums ... almost all of the female fans will be opposed any woman, with whom he appears in the light .. even if this is Monica Bellucci
[Vrh] Go down
kikule81
Ezelovac
Ezelovac
kikule81

Broj postova : 1775

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 13:58

Friends with benefits..... toa e toa....delumno se soglasuvam so site, a i malava ne e tolku naivna kako sto nie sakame da e.....tocno znae sto pravi i kako da go napravi....se soglasuvam definitivno ne glumi si se prestavuva onakva kakva sto e i toa e super, znaci ona saka zabava, da luduva, da se glupira....ne sakam da navleguvam vo toa sto nasol kenan vo nea ocigledno nesto nasol....se pobva samo vo edno a toa e odgovorot na prasanjeto kakvi devojki go privlekuvaat, a odgovorot bese "me privlekuvaat tivki devojki bidejki i jas sum takov po priroda" taka e decki samo napred.......
[Vrh] Go down
Amra
Moderator
Moderator
Amra

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 14:10

Ne smeta ni mene njegovo ponašanje...., njegova stvar, ne moja...Samo...., ne mogu ne primijetiti da on jednostavno više nije onakav muškarac kakvim smo (sam) ga doživljavala. Upravo kako Tessa kaže......, nek su mu drage mlade cure tipa srednje škole jer ova mi tako nekako djeluje (ali možda se ja varam obzirom da cura čita ozbiljne knjige)...opet njegova stvar, al onda nek ne priča gluposti.....
I koja kriza srednjih godina kod takvog muškarca (kakav bi mogao biti)? Zar nismo mi dokaz da bi mogao tj može imati većinu......mlade, ne toliko mlade, nezrele, zrele, udate, neudate, plave, crne, crvene, lude i normalne, lijepih stopala, ružnih stopala....
Muškarac s 39 godina njegova izgleda i dojma koji ostavlja....nije mu to trebalo. Kako sada stvari stoje čini mi se da će jedino ovakve kakva je Beba imati uz sebe.
Druge će se početi pitati koji problem on ima....
Na koncu konca, čovjek ima svoj ukus, a mi smo tu da komentiramo. Valjda je za njega to - to......

[Vrh] Go down
Ezelovac
Ezelovac

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 14:26

bes ni je napisao/la:
I am very sorry that I can not fully convey what I think ... The actions of Kenan is not very surprising ... he had too many "official"  and informal relationships ... therefore, for him  is a normal phenomenon .... As for the fans, and discussion forums ... almost all of the female fans will be opposed any woman, with whom he appears in the light .. even if this is Monica Bellucci

Cansu Dere bi bila pun pogodak..i jedino bi mi (nam) ona odgovarala. Novosti 5 KI - Page 36 2836737430

EDIT

adan je napisao/la:

Bas me zanima kako bi on reagovao da vidi da je ovo postavila..sram 

Zadnja promjena: Kenan :); ned 28 srp 2013, 14:29; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Tessa
Moderator
Moderator
Tessa

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 14:28

Amra je napisao/la:
Ne smeta ni mene njegovo ponašanje...., njegova stvar, ne moja...Samo...., ne mogu ne primijetiti da on jednostavno više nije onakav muškarac kakvim smo (sam) ga doživljavala. Upravo kako Tessa kaže......, nek su mu drage mlade cure tipa srednje škole jer ova mi tako nekako djeluje (ali možda se ja varam obzirom da cura čita ozbiljne knjige)...opet njegova stvar, al onda nek ne priča gluposti.....
I koja kriza srednjih godina kod takvog muškarca (kakav bi mogao biti)? Zar nismo mi dokaz da bi mogao tj može imati većinu......mlade, ne toliko mlade, nezrele, zrele, udate, neudate, plave, crne, crvene, lude i normalne, lijepih stopala, ružnih stopala....
Muškarac s 39 godina njegova izgleda i dojma koji ostavlja....nije mu to trebalo. Kako sada stvari stoje čini mi se da će jedino ovakve kakva je Beba imati uz sebe.
Druge će se početi pitati koji problem on ima....
Na koncu konca, čovjek ima svoj ukus, a mi smo tu da komentiramo. Valjda je za njega to - to......

Novosti 5 KI - Page 36 2836737430 

Moderator
Moderator
Tessa

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 14:37

bes ni je napisao/la:
I am very sorry that I can not fully convey what I think ... The actions of Kenan is not very surprising ... he had too many "official"  and informal relationships ... therefore, for him  is a normal phenomenon .... As for the fans, and discussion forums ... almost all of the female fans will be opposed any woman, with whom he appears in the light .. even if this is Monica Bellucci

I and the majority of girls active on this forum  would not say anything if he chose a girl that matches him. Unfortunately, so far (apart from Zeynep B.) he has chosen girls that are the complete opposite to his description of the ideal girl for himself. That only lets me conclude that he's not being very honest in his interviews and that he is a pretty immature man.

Zadnja promjena: Tessa; ned 28 srp 2013, 21:51; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Amra
Moderator
Moderator
Amra

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 14:56

Tessa je napisao/la:
bes ni je napisao/la:

I and the majority of girls active on this forum  would not say anything if he chose a girl that matches him. Unfortunately, so far (apart from ZeyTako jenep B.) he has chosen girls that are the complete opposite to his description of the ideal girl for himself. That only lets me conclude that he's not being very honest in his interviews and that he is a pretty unmature man.

Tako i ja mislim.
I zato....mogu cure biti kakve god....neka uživa u onom što ga veseli ali on je taj koji svojim ponašanjem formira mišljenje javnosti o sebi.
Kad smo kod toga, kakve su reakcije u domovini na tu njegovu vezu tj ima li ih (osim onoga da ju vodi mami i tati....vidiga )?

[Vrh] Go down
bes ni
Ezelovac
Ezelovac
bes ni

Broj postova : 3454

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 14:57

Tessa je napisao/la:
bes ni je napisao/la:

I and the majority of girls active on this forum  would not say anything if he chose a girl that matches him. Unfortunately, so far (apart from Zeynep B.) he has chosen girls that are the complete opposite to his description of the ideal girl for himself. That only lets me conclude that he's not being very honest in his interviews and that he is a pretty unmature man.

Well, in his interview, he said he is looking for a woman ... and women, about whom  he said in a recent interview, exists in a world? ... I think he knows that such women do not exist,   and therefore says it is looking for ...  and now is in searching Novosti 5 KI - Page 36 2829516366 
[Vrh] Go down
Ezelovac
Ezelovac

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Emptyned 28 srp 2013, 15:05

^He is in searching for a women, not a.....
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Novosti 5 KI   Novosti 5 KI - Page 36 Empty

[Vrh] Go down

Novosti 5 KI
[Vrh] 
Stranica 36 / 40.Go to page : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Novosti 1 CD
» Novosti 6 KI
» Novosti 7 KI
» Novosti 8 KI
» Novosti 2 KI