| Fotografije 3 KI | |
|
+14bes ni Pesimisticna kikule81 The Queen Snupika enny melodija Leona honeybunny d.i.n.a. Re Alone adan Amra Tessa 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 17 stu 2012, 00:10 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 17 stu 2012, 00:14 | |
| Ajooooj...ruke....pa zašto taj čovjek mora imati baš sve....? Zašto nema npr tupaste prste.....mislim......lakše bi mi se nesvidio...tj. u tom slučaju ne bi mi se u startu svidio...a on sve savršeno.....al mu je Alah bio darežljiv.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 17 stu 2012, 00:19 | |
| - Amra je napisao/la:
-
A....ha...ha....Honey se raspojasala....odlučila da joj treba više prostora....
Pa da, nije stalo u malu sličicu (prvobitno)...dok nije smanjila neke stvarčice....
Opet naraslo....pa kako? Šta si pobjegla....baš je bilo dobro....? ...molim, nije se vidjelo... odmah natrag na očevid!!!!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 17 stu 2012, 00:21 | |
| On uvijek ovu špagicu ima oko vrata..... Pazite...rekla sam gledaj špagicu....nemoj gledati Bebea.....nemoj gledati Bebea.... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 17 stu 2012, 00:22 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
-
A....ha...ha....Honey se raspojasala....odlučila da joj treba više prostora....
Pa da, nije stalo u malu sličicu (prvobitno)...dok nije smanjila neke stvarčice....
Opet naraslo....pa kako? Šta si pobjegla....baš je bilo dobro....? ...molim, nije se vidjelo... odmah natrag na očevid!!!!!! ... adančice...zar si zakasnila????? ...a sigurna sam da bi ti se svidjelo...ti to tako voliš... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 17 stu 2012, 00:23 | |
| - Amra je napisao/la:
- On uvijek ovu špagicu ima oko vrata.....
Pazite...rekla sam gledaj špagicu....nemoj gledati Bebea.....nemoj gledati Bebea.... [You must be registered and logged in to see this link.] ...kakva špagica????? ...gdje je špagica????? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 17 stu 2012, 00:23 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Evo ko voli krupni kadar... samo posle obavezno [You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.] ... i ruke... [You must be registered and logged in to see this link.] Ima li nastavak... treći dio.. imale smo negdje taj dio.. taj nastavak.. negdje ga je jednom netko , čini mi se , postao .. .. Ja jadna, mala i nezaštićena ... brzo se zaletila... [You must be registered and logged in to see this image.]..a ono ... ništa, naja, nichevo, najn, niente, nicht..... gdje je!!!! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 17 stu 2012, 00:38 | |
| I ja jedva vidim tu špagicu...al nekako se prisilim... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 17 stu 2012, 00:44 | |
| - Amra je napisao/la:
- I ja jedva vidim tu špagicu...al nekako se prisilim...
[You must be registered and logged in to see this link.] Amričak, nemoj započinjati sa konstatacijama... onda ću i ja morati konstatirati.. [You must be registered and logged in to see this image.].. i onda će od nas raditi tapete!!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 17 stu 2012, 00:58 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 17 stu 2012, 15:08 | |
| - adan je napisao/la:
- Ima li nastavak... treći dio.. imale smo negdje taj dio.. taj nastavak.. negdje ga je jednom netko , čini mi se , postao .. ..
Ja jadna, mala i nezaštićena ... brzo se zaletila...[You must be registered and logged in to see this image.] ..a ono ... ništa, naja, nichevo, najn, niente, nicht..... gdje je!!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Neeema Adančice nastavak... bar ne kakav ti očekuješ... ... to je ova slika: [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 17 stu 2012, 15:35 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- I ja jedva vidim tu špagicu...al nekako se prisilim...
[You must be registered and logged in to see this link.] Amričak, nemoj započinjati sa konstatacijama... onda ću i ja morati konstatirati..
[You must be registered and logged in to see this link.]
.. i onda će od nas raditi tapete!!!! pa so ogled na toa kako diga sef :) se e vozmozno :) :ree2: :ree2: :ree2: :ree2: | |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 17 stu 2012, 15:38 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 17 stu 2012, 18:15 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 17 stu 2012, 23:04 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 17 stu 2012, 23:14 | |
Zadnja promjena: Amra; sub 17 stu 2012, 23:20; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 17 stu 2012, 23:18 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 17 stu 2012, 23:35 | |
| - Amra je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] Bravo... uspjela si...obrijala si ga ... ...sad malo Bvlgari Aqua...mmmmm.... .. neodholjivo ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 17 stu 2012, 23:47 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 18 stu 2012, 10:29 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 18 stu 2012, 10:32 | |
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 18 stu 2012, 15:18 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 18 stu 2012, 21:20 | |
| - Leona je napisao/la:
- Ko je ono rekao..Maza..
[You must be registered and logged in to see this link.]
I još jedno poređenje..
Meni je svejedno.. [You must be registered and logged in to see this link.] ... obrvice.. rijetko ih se dotaknemo.... Prije nego ovu škartam, ne znam je li bila, ponavljam... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 18 stu 2012, 23:35 | |
| Sve ste zalegle.....moram...da vas malo probudim.... (bit će i ljutih).... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 18 stu 2012, 23:52 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI | |