| Fotografije 3 KI | |
|
+14bes ni Pesimisticna kikule81 The Queen Snupika enny melodija Leona honeybunny d.i.n.a. Re Alone adan Amra Tessa 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 19 stu 2012, 00:06 | |
| Da......a smetalo bi ti da pjeva....dok.....? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 19 stu 2012, 00:12 | |
| - Amra je napisao/la:
- Sve ste zalegle.....moram...da vas malo probudim.... (bit će i ljutih)....
[You must be registered and logged in to see this link.] ...meni ne smeta njegovo pjevanje... ...a ne bi mi smetalo ni da pjeva dok... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 19 stu 2012, 00:15 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 19 stu 2012, 00:20 | |
| - Amra je napisao/la:
- Da......a smetalo bi ti da pjeva....dok.....?
[You must be registered and logged in to see this image.].. nek´ čovjek pjeva... i dok... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 19 stu 2012, 00:25 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this image.]
.. nek´ čovjek pjeva... i dok... ...a postoje i čepići za uši!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 19 stu 2012, 00:28 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
.. nek´ čovjek pjeva... i dok... ...a postoje i čepići za uši!!!!!! Šteta bi bilo stavljat čepiće......zbog punog doživljaja...... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 19 stu 2012, 00:41 | |
| - Amra je napisao/la:
Šteta bi bilo stavljat čepiće......zbog punog doživljaja...... ...to je bio samo savjet...za one neavanturističkog duha... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 19 stu 2012, 00:46 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 19 stu 2012, 23:45 | |
| Hoće li još netko konstatirati ili ću ja sama.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 19 stu 2012, 23:50 | |
| repiiiiiiiiiiić |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 20 stu 2012, 23:04 | |
| Evo malo sličica za očevid: [You must be registered and logged in to see this image.]( :oo7: ovo je mito & korupcija za Adančicu, da me ne banana ...) I jedna za nas ostale ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 20 stu 2012, 23:28 | |
| Znamo što se ovih dana zbog mita i korupcije dešava ljudima..... Ipak....ovo mito (koje vuče ulijevo...hmmm) je na dobrobit svima pa mislim da ga ne treba sankcionirati.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 20 stu 2012, 23:37 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Evo malo sličica za očevid:
[You must be registered and logged in to see this link.]
( :oo7: ovo je mito & korupcija za Adančicu, da me ne banana ...)
...iako su za adančicu... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 20 stu 2012, 23:39 | |
| Nema sankcija... za općenarodno dobro , koje sve pravedno dijelimo, ima se, ima, obilje i izobilje......konstatirano!! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 20 stu 2012, 23:43 | |
| On jadan baš ništa ne može sakriti od nas..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 20 stu 2012, 23:59 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 21 stu 2012, 00:04 | |
| - Amra je napisao/la:
- On jadan baš ništa ne može sakriti od nas.....
... oh, ah, uh...nije malo , pa je teško sakriti ..a čini mi se, još teže kontrolirati .. Puzzle preostale nakon očevida .. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 21 stu 2012, 00:10 | |
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 21 stu 2012, 00:16 | |
- Evo malo sličica za očevid:
( :oo7: ovo je mito & korupcija za Adančicu, da me ne banana ...)
[You must be registered and logged in to see this image.] Samo neka se još netko usudi buniti na modu 70-ih . Živjele uske hlačice. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 21 stu 2012, 00:39 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 21 stu 2012, 00:42 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 21 stu 2012, 00:43 | |
- Ima još :
[You must be registered and logged in to see this link.] Mada bi meni i ovo bilo dovoljno za [You must be registered and logged in to see this link.] ... visoko pucaš... ja bi se radije zadržala na nižim katovima... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 21 stu 2012, 00:44 | |
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 21 stu 2012, 00:45 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 21 stu 2012, 01:12 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...jeste li za malo cijepanja?????
[You must be registered and logged in to see this link.]
Izdvajam... ... rammmmmmena.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 3 KI | |
|